Noi vești despre starea de sănătate a polițistului SAS Suceava rănit grav în timpul unor percheziții. Unde va efectua tratamente de recuperare

Polițistul de la Serviciul Acțiuni Speciale Suceava, Ciprian Sfichi, grav rănit în timpul unor percheziții a fost transferat de la Iași la Clinica de Recuperare a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central din București. 

Informația a fost făcută publică pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne. 

”Avem vești despre Ciprian! 
Astăzi, Ciprian Sfichi a fost transferat, cu o ambulanță MAI, de la Iași la Clinica de Recuperare a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.
Mulțumim pentru sprijin colegilor de la MAPN! Știm că va fi asistat de cei mai buni medici!” - se arată în mesajul transmis pe Facebook. 

Reamintim că la începutul lunii decembrie 2017, polițistulk împreună cu mai mulți colegi de la SAS au efectuat o percheziție la un suspect de comiterea mai multor infracțiuni din Rădăuți. În momentul în care oamenii legii au intrat în locuința bărbatului acesta l-a lovit pe unul dintre polițiști cu o sabie în cap. 

Sursa foto: Facebook/Ciprian Sfichi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel umanitar pentru un poliţist-erou sucevean atacat cu sabia de un interlop

16 Jul 2019 2144

Vești bune despre polițistul atacat cu sabia în timpul unor percheziții. A ajuns la clinica de recuperare neuro-motorie din Reghin

22 Jan 2018 1554

MAI. Apel umanitar pentru poliţistul SAS rănit grav cu sabia în misiune

12 Dec 2017 1999

Poliţist de la SAS Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

05 Dec 2017 2670