Nostradamus Rusia va ataca Romania.Cauza- Baza militara de la M.Kogălniceanu

In cazul in care conflictul din Libia va lua amploare si data fiind pozitia Rusiei, care nu este deloc de acord cu interventia armata a fortelor aliate, tara noastra ar fi prinsa la mijloc intre marile puteri ale lumii.Nostradamus a prevazut acest scenariu sumbru, dupa cum sustin cei care i-au interpretat catrenele. Izbucnirea conflictului din Libia ar putea avea consecinte nefaste asupra Romaniei. Profetul Nostradamus a prezis ca Rusia ar urma sa atace Romania in cazul inceperii celui de-Al Treilea Razboi Mondial, asa cum se preconizeaza a fi ceea ce se intampla in acest moment in Libia, scrie secretele-sistemului.blogspot.com. Catrenul "Amas s'approche venant d'Esclavonie/L'Olestant vieux cite ruinera/Fort desolee vera sa Romainie/Puis la grand flamme estaindre ne saura" face referire la atacarea Romaniei de catre Rusia. Expresia "d'Esclavonie" arata ca este vorba despre Rusia, in timp ce "Romainie" indica Romania, desi multi dintre cei care au interpretat catrenul au spus, initial, ca ar fi vorba de Italia. Ultimul vers, referitor la efectul politic si militar al acestui atac al Rusiei, e cel care i-a facut pe specialisti sa remarce ca este vorba despre Romania: "Puis la grand flamme estaindre ne saura" (Astfel, flacarile marelui razboi nemaiputand fi oprite). In cazul in care Rusia ar declara razboi Europei Occidentale, lucru care nu este exclus, dat fiind ca autoritatile de la Moscova nu sunt deloc de acord cu interventia militara a fortelor aliate in Libia, este mult mai probabil ca tara noastra (membra NATO) sa fie atacata inaintea Italiei, aflandu-ne la granita cu slavii. Conform interpretarii catrenului, dupa izbucnirea unui razboi in Orientul Mijlociu (n.r. - Libia), Iranul si aliatele sale arabe vor ataca Egiptul si Turcia. Rusia decide ca acesta e momentul potrivit pentru a ataca Occidentul, care se implica in acest conflict de proportii. Prima victima ar urma sa fie Romania, tara a NATO si care a starnit nemultumirea Moscovei din cauza bazei militare americane de la Kogalniceanu, dar si a proiectului Scutului Antiracheta.


Lupte "care pe care" pe teritoriul Libiei
RUINE. Fortele aliate au distrus o cladire din complexul rezidential al lui Gaddafi BATALIE. Rebelii libieni si soldatii fideli presedintelui se lupta pentru fiecare bucata de pamant Haosul si violentele domina in continuare Libia. Fortele aliate au distrus unul dintre palatele presedintelui Gaddafi, soldatii fideli ai liderului de la Tripoli au asediat orasul Misrata, unde trag la intamplare in civili.
In orasul Mistrata este dezastru. Trupele fidele presedintelui libian Muammar Gaddafi au luat cu asalt orasul si trag cu tancurile la intamplare, in tot ce le iese in cale, inclusiv in civili. Lupte grele se dau si la Benghazi, intre rebeli si soldatii fideli tiranului libian. La Tripoli, fortele aliate au distrus o cladire din complexul rezidential al lui Gaddafi. Un oficial al coalitiei a confirmat ca rachetele au lovit chiar in mijlocul complexului in care se afla Muammar Gaddafi, dar ca au vizat doar un centru de control si comanda al armatei libiene. Si Pentagonul a recunoscut ca scopul interventiei este sa se reduca pe cat posibil capacitatea militara a Libiei si nicidecum raidul nu l-a vizat pe colonelul Gaddafi.

Sursa: http://stiri.rol.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Colonelul Dima, fostul comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, pierde procesul pentru anularea ordinului de trecere în rezervă (MINUTA)

19 Apr 2024 491

Locuri de muncă Constanța Unitatea Militară 02311 Constanța angajează. Detalii

12 Apr 2024 902

Locotenent colonel Donici Viorel, numit prim procuror adjunct la Parchetul Militar Cluj

05 Mar 2024 620

„Atlasul geografic şi statistic al României” publicat în 1864, expus la Muzeul Național de Istorie

28 Feb 2024 898

IPJ VasluiServiciul de patrulare și supraveghere trafic rutier pe strada Colonel Simionescu Sava din municipiul Bârlad a depistat și oprit o autoutilitară

20 Feb 2024 512

Trecere în rezervă la Brigada 9 Mecanizată "Mărășești" Constanța (GALERIE FOTO)

29 Dec 2023 1202

Departamentul pentru Situații de Urgență Raed Arafat a primit vizita ambasadorului Republicii Franceze în România, Nicolas Warnery. S-au purtat discuții privind protecția civilă

16 Dec 2023 755

Declarații de Avere Constanța Prim adjunctul inspectorului șef al IJJ Constanța, colonel Leontin Rădulescu deține o casă și un apartament (DOCUMENTE)

09 Dec 2023 1237

Știri Constanța Eveniment la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” Constanța (FOTO)

04 Dec 2023 1486

Colonel Florişteanu Petru Marcel, condamnat pentru tentativă la agresiune sexuală

13 Nov 2023 1294

Știri Constanța Ceremonie militară și religioasă la Batalionul 345 Artilerie "Tomis" (FOTO)

10 Nov 2023 893

Știri Constanța Recompense la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” (FOTO)

04 Nov 2023 923

ISU Tulcea, în doliu. Colonel Gheorghe Cotoroană s-a stins fulgerător urmare a unui accident

30 Oct 2023 2052

„Colonel din Serviciului de Informații Externe“, condamnat definitiv la Constanța! Dosarul nu se va rejudeca

25 Oct 2023 9223

Doliu în lumea politică din România. ​„Ne bucurăm de moștenirea cunoașterii sale lăsate nouă”

15 Aug 2023 1478