Noul Muftiu al României, ales pe 26 martie

muftiu-YusufMuurat.jpgŞedinţa Consiliului Sinodal(Şura-i Islam) a avut loc ieri, la sediul Muftiatului din municipiul Constanţa. În cadrul şedinţei a fost stabilită data pentru alegerea noului Consiliului Sinodal (Şura-i Islam), pe o perioadă de 5 ani şi data alegerilor pentru funcţia de Muftiu(Şef al Cultului Musulman din România), conform unui comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
Astfel, membrii Şura-i Islam au decis ca, începând de joi 12 februarie, până pe data de 9 martie, ora 16:00, să se poată depune candidaturile pentru funcţia de Muftiu (Şef al Cultului Musulman din România), la secretariatul Muftiatului din Constanţa.
 
De asemenea, pe 19 martie, ora 10:00, va avea loc Adunarea Generală a Imamilor  în cadrul căreia vor fi aleşi noii membri ai  Consiliului Sinodal (Şura-i Islam).
 
Noul Consiliu Sinodal (Şura-i Islam) se va întruni pe data de 26 Martie, ora 10:00  la Centrul de Cult al Muftiatului Cultului Musulman din România din municipiul Constanţa strada Bogdan Vodă nr.75 pentru alegerea noului Muftiu (Şef al Cultului Musulman din România).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.