Stiri calde

Nu ai idei, pe loc? Iată aici câteva modele de mesaje şi sms-uri pentru noaptea de Înviere şi zilele de Paşti

 
# Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!
# Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
# Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
# Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!
# Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!
# Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si calducra in suflete! Hristos a Inviat!
# Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
# Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
# Nasterea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! Hristos a înviat!
# Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
# Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
# Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
# Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!
# E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaDigitală „Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Întemeierea Marii Moschei din Constanța, „cimentînd puternica frăţie şi dragoste dintre romînii şi musulmanii din Dobrogea”

01 Oct 2020 1712

Știați că...? Actrița constănțeancă Diana Dumitrescu împlinește astăzi 37 de ani

30 Sep 2020 328

#DobrogeaDigitală - „Geografia județului Constanța și cu generalități asupra României”, de D. Bujilă și M. Mitache Dobrogea, „un colţ de raiu al ţării noastre”

26 Sep 2020 1621

#DobrogeaDigitală – „Dobrogea 1878-1928” Om destoinic și de inimă, Remus Opreanu - model de politician, chiar și peste un secol și jumătate, pentru candidații de-acum

22 Sep 2020 1301

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră la Constanţa

03 Sep 2020 575

sindicateuropol.ro 42 de Dacia Logan și o Dacia Duster au fost alocate Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța

01 Sep 2020 642

#DobrogeaDigitală – „Amintiri și povestiri” Impresionanta prietenie dintre discipolul Garabet Kumbetlian și maestrul Stavru Tarasov

27 Aug 2020 3095

Iohannis România poate fi considerată un model regional în ceea ce priveşte asumarea Holocaustului şi combaterea antisemitismului

02 Aug 2020 495

Oficial. Accident rutier în fața Spitalului militar din municipiul Constanța

27 Jul 2020 913

Știați că Astăzi este ziua Iuliei Vântur?

24 Jul 2020 598

Alain Berg l-a ales coechipier Pilotul Alexandru Cascatău, primele teste cu bolidul Norma M20FC al echipei BSRacing

09 Jul 2020 2488

Accident rutier pe DN2A, în localitatea Ciochina (Ialomița). Un Audi Q7 versus autocamion

14 Jun 2020 1099

Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române

03 Jun 2020 808

Acţionarii Model SA decid vânzarea unui teren, situat în intravilanul municipiului Constanţa

18 May 2020 403

Cine era curierul și cum a încercat să scape de vină Un transport uriaș de țigări de contrabandă, care trebuia să ajungă la Valu lui Traian, interceptat

11 May 2020 2537