Stiri calde

Nu doar foști miniștri, ci și foștii premieri, Năstase, Tăriceanu și Boc sunt implicați în Dosarul Microsoft

DNA a cerut deja urmărirea penală a nouă foști miniștri în cazul în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli. Jurnalistul Rareș Bogdan anunță însă că adevăratele bombe urmează să fie detonate, transmite știripesurse.ro. Astfel, foști premieri ar urma să fie și ei să intre în atenția procurorilor, dat fiind că răspunzători de cele întâmplate se fac numai miniștrii, ci și cei care s-au aflat în conducerea Guvernelor.

“Cazul in sine are peste 42 de urmariti penal, astazi vorbim de primii 9. Cazul este unul extins care nu a pornit doar de la cercetarea Corpului de Control al lui Victor Ponta in 2013, ci este o investigatie practic pornita de la oficiul de spalare a banilor si de criminalitate financiar economica din Elvetia impreuna cu politia financiara a SUA. Deci este o investigatie care nu este exclusiv in interiorul Romaniei este legata de firme off shore de incasari de bani in firme offshore sunt comisii rogatorii care au lucrat in ultimii doi ani foarte mult pe acest caz si care au dat informatii. Domnul Tăriceanu are o problemă. Are pe ceafă nu o muscă, ci un stol de muște, pentru că în capul dânsului crede că dacă a fost premier și este o răspundere colectivă la Guvern nu are nicio vină. Acolo vorbim de mulți miniștri din guvernele sale, guverne succesive, din 2005 până în 2008.”, a spus Rares Bogdan, potrivit știripesurse.ro.

Cei 9 miniștri de pe lista DNA au făcut parte din Guvernele conduse de premierii Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu și Emil Boc.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI - ”Peste 80 de oameni din conducerea statului au fost ascultaţi şi urmăriţi de SRI”

22 Dec 2017 1201

Stiripesurse.ro BOMBĂ în Dosarul EADS. Nu mai este la DNA

27 Mar 2015 1467

Oficial Elena Udrea, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile

29 Jan 2015 1048

Oficial DNA S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Elena Udrea

29 Jan 2015 1880