Nu vedea, nu auzea şi nici nu mergea. Un miracol s-a produs pentru o fetiţă de 2 ani (video)

Nicolly Pereira este o fetiță de 2 ani născută cu glaucom infantil, o boală genetică rată ce afectează 1 din 10.000 de copii născuți în fiecare an. Ea nu auzea, nici nu vedea și nici nu mergea. Nicolly a fost supusă unei operații complicate în Brazilia, fără succes însă.
 
Mama fetiței nu a renunțat ușor. A strâns bani din donaţii, a muncit, a apelat la prieteni. Şi aşa a ajuns să-şi opereze din nou fetia. De data aceasta, şansa ei a fost SUA. Mai exact, medicii de la o clinică din Miami, care au reușit un adevărat miracol. Jurnaliștii de la Daily Mail descriu povestea micuței în amănunt, a tuturor operațiilor ratate, dar și a reușitei. Povestea în sine este una deosebit de impresionantă.

La finalul unei operaţii de trei ore, s-a produs miracolul: Nicolly şi-a recăpătat redat vederea și auzul. Momentul emoționant în care fata reușește să-și vadă pentru prima dată mama a fost filmat, iar imaginile sunt tulburătoare.

Momentan, fetița are nevoie de ochelari și încă nu vede clar, însă doctorii sunt de părere că vederea ei va continua să se îmbunătățească în timp.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.