Nuclearelectrica are un membru nou în Consiliul de Administraţie

Nuclearelectrica informeaza ca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor intrunita in data de 23 decembrie 2013, conform punctului 3 de pe ordinea de zi si anume, numirea membrilor Consiliului de Administratie al societatii prin aplicarea metodei votului cumulativ, ca urmare a exercitarii dreptului de vot al actionarilor, a fost ales un  nou membru al Consiliului de Administratie in persoana domnului Sebastian Gabriel Tcaciuc, fiind reconfirmati urmatorii membri CA: Alexandru Sandulescu, Alexandru Alexe, Daniela Lulache, Ionel Bucur, Carmen Radu, Dan Popescu.
rea_65824100.jpgCandidatura domnului Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost propusa de actionarul Fondul Proprietatea.
Prin metoda votului cumulativ, fiecare actionar are dreptul de a-si atribui voturile cumulate uneia sau mai multor persoane propuse pentru a fi alese in Consiliul de Administratie.
Voturile cumulate sunt obtinute in urma inmultirii voturilor detinute de catre orice actionar, potrivit participarii la capitalul social, cu numarul membrilor care urmeaza sa formeze Consiliul de Administratie.
Dupa exprimarea votului, candidatii care obtin cele mai multe voturi cumulate in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, vor forma Consiliul de Administratie.
 
Membrii Consiliului de Administratie in functie la data Adunarii Generale care nu sunt reconfirmati prin vot cumulativ, sunt considerati revocati din functie prin hotararea Adunarii Generale. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost aprobată data pentru convocarea Adunării Generale Ordinare și Extraordinare a Acționarilor Consiliului de Administratie al SNN

21 Sep 2021 3816

Este noul primar din Piteşti Cristian Gentea a renunţat la mandatul în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

24 Nov 2020 1351

Anunț important pentru acționarii Nuclearelectrica SA cu privire la distribuirea dividendelor

08 Nov 2018 1451

SN Nuclearelectrica SA anunță numirea conducerii executive pentru un mandat provizoriu

23 Oct 2018 1200

Cine este tânărul numit director general al SN Nuclearelectrica SA

25 Aug 2017 5606

Reacţia Consiliului de Administraţie al SN Nuclearelectrica SA la adresa nemulţumirilor exprimate de Ministerul Economiei

14 Apr 2017 1997