Numerologul Milena despre anul 2014 Anul însingurării şi experienţelor misterioase. Vedeţi unde vă regăsiţi

 
Pomii şi-au pregătit crengile pentru frunzele viitoare, verzi, tinere, ce vor deveni viguroase, brazii şi-au împodobit coroanele cu zăpadă, beteală, cadouri, oamenii şi-au pregătit sufletele cu planuri, speranţe şi zâmbete.
Îşi anunţă sosirea noul an, 2014
Toţi îl dorim mai bun. Întotdeauna visăm spre mai bine. Un an trece, un rege se stinge, trăiască regele! Dacă în 2012 am fost mai superficiali cu gândul către schimbări şi distracţii, în 2013, am acordat o importanţă deosebită familiei şi ne-am asumat gesturile şi acţiunile, în 2014 vom fi preocupaţi mai mult de tot ceea ce înseamnă suflet, intuiţie, credinţă, analiză, spiritualitate.
Vibraţia anului 2014 este 7 şi sigur, ca întotdeauna vibraţia anului 2014 ne va influenţa pe toţi, indiferent de data naşterii, numele purtat ori dorinţele iniţiale.

Anul 2014 va veni şi se va desfăşura aducând în vieţile tuturor, deopotrivă fericire şi surprize, însingurare şi accentuarea credinţei, întâmplări ciudate şi, mai ales îndărătnicie. Ne vom confrunta cu propria încăpăţânare dar, mai ales, vom fi deranjaţi de orgoliul exagerat al celorlalţi.
Anul 2014 este un an în care ideal ar fi să nu ne facem planuri pe termen lung pentru că orice credem că este fixat, stabilit şi calculat îndelung în cele mai mici detalii se va dovedi ineficient şi deopotrivă nefolositor. Se va nimeri mereu ceva care să dea totul peste cap, să replanifice după nişte reguli necunoscute, nedorite, neaşteptate. Este anul surprizelor, uneori plăcute. În acest an ne vom interioriza mai mult, vom scotoci adânc prin sertarele prăfuite din mansarde, vom redescoperi melancolici cât de dor ne este de bunici, cât de mult ne lipseşte copilăria. Vom tânji după singurătate dar vom fi însoţiţi de aducerile aminte care ne vor ajuta să punem în balanţă realizări şi eşecuri, să redescoperim dorinţe neîmplinite, proiecte neterminate, iubiri pierdute pe vecie. Poate vom fi mai reci cu cei de lângă noi care sunt parte a prezentului, fiind mai ataşaţi de valorile trecutului. Poate vom deveni mai ciufuţi şi de neînţeles, poate ne vom izola, vom dori mai multă linişte, vom trasa frontiere, vom lăsa storurile grele să cadă între noi şi ceilalţi. Poate vom dori să ne rugăm în singurătate, ne vom redescoperi, ne vom aminti ce aspiraţii am avut şi vom privi atent în oglinda sufletelor către cei ce am devenit. Cu siguranţă toate aceste trăiri se vor dovedi folositoare sufletului. Uneori vom suferi, alteori ne vom mândri cu realizările noastre, întotdeauna însă vom reuşi să purtăm îndelungi şi sincere discuţii cu propria persoană, discuţii uneori nedorite, alteori amânate, devenite însă necesare pe tot parcursul acestui an 2014.
Este anul misterios în care vom avea parte de dorinţe surprinzătoare, de întâmplări stranii, de întâlniri neaşteptate.
Imaginarul pare a lua locul concretului, experimentele vor dezvălui lucruri ieşite din comun iar noi toţi vom descoperi că ne dorim să avem parte de mai multă independenţă, de mai multă intimitate. Este anul deosebit în care cercetătorii, vizionarii, filosofii, scriitorii vor face dovada de netăgăduit a talentului. Vom asista la descoperiri uluitoare, vor apărea ca ciupercile după ploaie revoluţionarii, utopiştii, excentricii.
Vom fi atraşi de mister, de necunoscut, de bizarerii
Vom fi însă mai reci, mai categorici, ne vom urmări idealurile cu mai multă ambiţie. Ne vom gândi mai mult la propriile năzuinţe, trăiri, credinţe decât la cei de lângă noi, care, la rândul lor, vor fi prinşi de propriile aspiraţii, judecăţi, socoteli. Vom fi mai puţin interesaţi de tot ceea ce înseamnă realităţi materiale, gândurile fiindu-ne absorbite de imaginar, studiu, mulţumirea ori nemulţumirile interioare, confortul psihic.
 Nu ne va fi simplu să ne coordonăm mişcările, vom lucra anevoie în colectivităţi, preferând să ne ducem la îndeplinire misiile individual, după cum dorim.
 Nu vom accepta sfaturi, vom fi mai ţâfnoşi, nu-i vom lăsa pe ceilalţi să ne pătrundă în suflete, vom fi prea plini şi preocupaţi de propriile persoane. Poate bisericile vor fi mai pline, poate numărul crucilor din cimitire va creşte îngrijorător, cu siguranţă însă vom asista la miracole, la transformări ale propriilor persoane şi ale realităţii percepute până acum. Nu va fi cel mai uşor an dar cu siguranţă este unul necesar creşterii interioare a fiecăruia în parte. În acest an, 2014, vom reînvăţa să acordăm importanţa cuvenită intuiţiei, vom avea toţi parte de vise ciudate, chiar premonitorii, de presimţiri. Vom experimenta emoţii profunde, vom descoperi darul de a vindeca, de a tămădui.

 Este anul în care psihologii vor avea parte de realizări importante iar psihiatrii vor tinde să experimenteze vindecări spectaculoase. Preoţii vor împrăştia mai mult din harul lor peste enoriaşi, iar ateilor li se vor zgudui din temelii fundamentele pe care şi-au clădit necredinţa. Oamenii de ştiinţă îşi vor face mai des cruce iar cu toţii ne vom dori să analizăm mai bine înainte de a porni la acţiune astfel încât multe proiecte importante vor fi tergiversate. Ne vom ascunde emoţiile dar vor dori ca ceilalţi să poată ghici ce se petrece în sufletele noastre şi chiar se va întâmpla asta. Vom simţi mai mult decât înainte că suntem plămadă de stele şi suflete nemuritoare. Ne va deranja aglomeraţia, vom tinde să stăm departe de mediile zgomotoase.

Ne vom înţelege mai bine propriile motivaţii
Ei bine da, vom simţi totuşi că baierele pungii se deschid mai des pentru a scoate bani şi mai rar pentru a adăuga.
Vor apărea însă şi momente binecuvântate când vom fi recunoscători pentru tot ceea ce am primit şi avem lângă noi.

Politicienii se vor înţelege mai greu, parteneriatele vor scârţâi, şefii vor descoperi că angajaţii nu mai acceptă ordinele, înţelegerile se vor finaliza cu întârziere şi după îndelungi negocieri greoaie. Vor izbucni discuţii din orgolii prosteşti, războaie din nimic.
Apele se vor linişti neaşteptat, în ultima secundă
Cu siguranţă luna noiembrie nu este cea mai bună pentru alegeri prezidenţiale, vibraţia 9 a acestei luni fiind mai degrabă propice finalurilor, încheierilor, rupturilor. Nimic din ceea ce începe într-o lună cu vibraţie 9 neavând parcursul dorit sau finalizarea pregătită. Decembrie este însă luna potrivită începuturilor sigure, puternice, care promit realizări şi încredere.
Dacă în lunile ianuarie şi octombrie avem tendinţa de a purta bătălii cu toţi dar şi capacitatea de a lupta pentru propriile credinţe şi şansa de a câştiga procese, războaie sau bani, graţie vibraţiei universale 8, în februarie şi noiembrie ar prinde bine mai multă atenţie, controale medicale suplimentare şi ceva mai multă indulgenţă cu cei pe care-i iubim, căci tindem să producem separări definitive, pentru că influenţa vibraţiei 9 din aceste luni este mai dificilă.milena_farcas_02.jpg
În martie şi decembrie ne vom simţi mai viguroşi, capabili de realizări importante, energici; sunt luni în care orice demers este bine venit, în care ambiţia şi curajul ne vor fi aliaţi de nădejde şi acţiunile corecte şi decise ne conduc spre succes. E drept că orgoliile vor fi mari, că toţi ne vom simţi şefi şi că nimeni nu va dori să strângă patul ori să fie pe post de secund. Toţi ne vom dori să fim la comandă şi de aici pot apărea dificultăţi peste care unii născuţi diplomaţi sau generoşi vor trece mai uşor.
Aprilie este luna în care, mai mult ca oricând în acest an, vom asista la negocieri reuşite, vom avea şansa de a face cunoştinţe utile şi vom primi ajutorul prietenilor. Este o luna bună pentru discuţii legate de tranzacţii. E drept că oscilaţiile bine/rău nu vor lipsi şi ne vor tăia din avânt. Nemulţumirile însă vor fi trecătoare şi de scurtă durată.
Mai, este luna în care ne vom simţi cu adevărat norocoşi, este, prin excelenţă, luna marilor secrete, a întâlnirilor de taină, a petrecerilor selecte, a călătoriilor. Vom relaţiona mai uşor, ne vom enerva mai repede, vom reacţiona mai rapid, ne vom revărsa nervii şi apoi vom ridica nevinovaţi din umeri. Este luna în care orice încercare poate avea parte de succes. În această lună, mai, cu a sa vibraţie 3, vom simţi nevoia de a ne exprima, chiar dacă uneori acid, vom fi mai optimişti şi vom da dovadă de mai multă creativitate, vom avea idei neaşteptate şi vom tinde să riscăm avântându-ne în proiecte pe care altă dată le-am fi refuzat fără discuţie. Vom tinde să ne consumăm mai mult, motiv pentru care pot apărea, ca din senin, afecţiuni cardiace sau bolile pot recidiva.
Luna iunie aduce dorinţa de stabilitate, de siguranţă şi de loialitate. Vibraţia 4 a acestei luni ne va determina să verificăm atent şi repetat proiectele, materialele, oamenii. Este o lună în care investiţiile imobiliare vor avea succes.
În iulie vom reuşi să devenim mai maleabili, mai adaptabili, mai umani dar şi mai inconsecvenţi, împrăştiaţi, infideli. Vibraţia 5 a lunii iulie îi va favoriza îndeosebi pe politicieni care se vor face mai lesne înţeleşi. Vom tinde să cheltuim mai mult pentru propriile plăceri, să călătorim dar ne vom gândi şi la schimbări importante, vom lua în calcul mutări, renovări, redecorări sau reinventarea propriei imagini.
Ei bine, august, cu a se vibraţie 6, ne reaminteşte că avem familii şi ne îndeamnă să stăm mai aproape de cei dragi, să redescoperim cât de bine este să aparţinem cuiva, să avem fraţi, surori, părinţi… fie şi numai pentru o singură lună. Vor exista acum mai multe divorţuri decât se vor petrece în toate celelalte luni din an, mulţi dintre noi vom spune ce avem de reproşat şi nu de puţine ori vom suporta consecinţele acestor acţiuni.
Septembrie, având vibraţia 7, va aduce cu sine revelaţii dar ne va îndemna către singurătate, ranchiună, ne va apropia de propriile persoane, ne va ajuta să ne redescoperim. Va fi o lună mai încărcată de emoţii de tot felul, bogată în reproşuri îndreptate către ceilalţi şi către propriile persoane. Vom fi mai zgârciţi în gesturi tandre şi declaraţii siropoase dar vom descoperi capacitatea de a pipăi sufletele celorlalţi, de a îi demasca pe cei prefăcuţi, de a îi recompensa pe cei ce au inimile curate. Scriitorii, inventatorii, oamenii de ştiinţă, psihologii vor avea parte de cea mai prolifică lună din an.
Medicii se vor confrunta cu cele mai ciudate boli iar noi, toţi, vom asista la cele mai neaşteptate evenimente. Vom fi intransigenţi şi dârzi, vom descoperi în noi calităţi nebănuite şi forţa necesară pentru a rezista oricăror încercări.
La finele acestui an, 2014, ne vom regăsi mai siguri, mai puternici, mai singuri dar vindecaţi de rănile trecutului, împăcaţi cu propriile persoane.
 
Milena FARCAŞ, numerolog
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.