Nuțu Maria Mirabela cea care a atacat un procuror în sala de judecată, a fost trimisă în judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au finalizat urmărirea penală şi, prin rechizitoriul cu nr. 580/P/2016 din 28.07.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Nuțu Maria Mirabela, cercetată în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar, prev. de art. 279 din Cp rap. la art. 193 alin. 1, 2 Cp.

În fapt, în sarcina inculpatei, s-a reținut că în data de 17.07.2016, în jurul orei 12:06, în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Timișoara, în sala de ședințe nr. 278 unde se soluționa propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara de arestare preventivă a acesteia în dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mâinile încătușate  și i-ar fi adus amenințări d-nei procuror Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În urma loviturii, persoana vătămată, Macrea Loredana, a suferit vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de trei zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.