O angajată de la Oil Terminal, rudă a bărbatului purtător de Coronavirus a intrat în izolare la domiciliu

O angajată a companiei OIL Terminal, rudă a bărbatului infectat cu virusul Covid 19 a intrat în izolare la domiciliu. Femeia a raportat situația conducerii companiei, care la rândul său a informat Direcția de Sănătăte Public. S-a decis ca persoana să rămână în izolare pentru 14 zile la domiciliu. În cazul în care în acest interval, persoana prezintă somptome ale bolii, va solicita sprijin medical prin numărul de urgență 112.Vă reamintim, ieri a fost confirmat primul caz de infectare cu noul coronavirus la Constanța!
Este vorba de un bărbat de 52 de ani, din Constanța, care a declarat că nu a avut contact cu o persoană infectată și nici nu a călătorit în această perioadă, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Rezultatul testului pentru COVID-19 este pozitiv.
Bărbatul infectat cu noul COVID-19 este asistent șef al secției medicină internă II, în cadrul Spitalului Județean Constanța. Spitalul intră în carantină.
În momentul de față se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Totodată, în urma efectuării testelor, familia bărbatului, soția și fiica nu sunt purtătoare ale virsului.
Torodată, la nivelul companiei s-au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea igienei la locul de muncă dar și planuri de continuitate în cazul în care și în rândul angajaților companiei se va impune măsuri de carantină sau izolare la domiciliu, a precizat directorul OIL Terminal, Sorin Ciutureanu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.