O autoutilitară cautată în Italia, descoperită în PTF Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă - judeţul Constanţa o autoutilitară marca Citroen care era căutată de autorităţile italiene, figurând în bazele de date ca fiind furată.
 
În data de 26.05.2016, în jurul orei 08.50, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român T.I., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj, care conducea o autoutilitară marca Citroen cu numere de înmatriculare italiene.
 
Verificările efectuate în bazele de date de către poliţiştii de frontieră au stabilit că autoutilitara în cauză era căutată de autorităţile din Italia, aceasta fiind declarată furată.
 
Faţă de cele constatate, conducătorul autoutilitarei a declarat că aceasta i-a fost  încredinţată de către un prieten în scopul înmatriculării în Republica Bulgaria, fără a avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată de autorităţi.
 
Autoutilitara, evaluată la aproximativ 20.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 48, Cod Penal, raportat la art.228, alin. 1, Cod Penal.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoutilitară căutată de autoritățile din Italia, descoperită de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța

20 Mar 2024 424

Constanța Un bărbat a „uitat“ că și-a vândut autoutilitara și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a prinde „hoțul“. Ce au constatat anchetatorii

15 Mar 2024 666

Autoutilitară furată din Spania, descoperită la frontiera Negru Vodă

08 Jan 2021 1435

Tânăr băut, depistat de poliţişti. Conducea o autoutilitară furată

13 Nov 2017 1758