O elevă s-a aruncat de la primul etaj al liceului. Fata a fost transportată de urgenţă la spital

O elevă din Craiova a ajuns în acestă după-amiază la spital după ce a sărit de la primul etaj al unităţii de învăţământ. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a declanşat o anchetă şi susţine că eleva ar fi recurs la acest gest întrucât chiulea de la ore şi nu a vrut să fie văzută de o profesoară. Diriginta fetei spune însă că aceasta s-a certat cu o colegă din cauza unui băiat.
 
Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar la fața locului a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj.
 
"A fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova o tânără care a sărit de la etaj. După investigațiile medicale s-a constatat că aceasta are o fractură fără deplasare la vertebrele trei și patru", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, potrivit România Tv.
 
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj a declanșat o anchetă și susține că eleva ar fi recurs la acest gest întrucât chiulea de la ore și nu a vrut să fie văzută de o profesoară. Diriginta spune însă că aceasta s-a certat cu o colegă din cauza unui băiat, potrivit adevarul.ro
 
"Domnișoara avea instruire practică în altă parte decât în corpul acela de clădire. Am înțeles că ea chiulea de la ora de instruire practică. Nu știu din ce motiv se afla în acea clădire. Fata a văzut profesoara de serviciu pe culoar, care, probabil patrula pentru a trimite copiii în clase și ca să nu o vadă profesoara a sărit de la primul etaj pe iarbă. A fost chemată ambulanța și preluată la spital. Dat fiind faptul că domnișoara este destul de mare, i-am recomandat domnului director să ia legătura cu părinții și să o includă imediat într-un program de consiliere, cu consilierul școlar, cu psihologul. Să vedem dacă a conștientizat sau nu pericolul, să vedem și cu chiulul acesta ce se întâmplă", a afirmat Lavinia Craioveanu, inspectorul școlar general al ISJ Dolj.
 
Diriginta elevei susține însă că fata a sărit de la etaj, în urma unui conflict cu o altă colegă.
 
"S-a certat cu una dintre colege, s-au împins și s-au tras de păr, pare-se din cauza unui băiat. Am fost cu ea la spital și mi-a spus ca nu a fost împinsă, ci s-a aruncat singură", a declarat Valentina Gorgan, diriginta elevei.
 
Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Tentativă de suicid în zona Soveja. Echipajele de intervenție, la fața locului (video)

23 Feb 2021 7892

Salvatorii nu au mai putut face nimic Constanța. Un bărbat aflat în arest s-a sinucis (video)

01 Apr 2020 11402

UPDATE Alarmă falsă! Miros de gaze, confundat cu tentativă de suicid în Constanţa

30 Aug 2019 2023

În toiul nopţii, tentativă de suicid în Tulcea (galerie video)

27 Aug 2019 1165

Două tentative de suicid în Tulcea (galerie foto)

25 Jul 2019 901

Ce face dragostea din om IPJ Constanţa oficial despre tentativa de suicid de la Mihail Kogălniceanu

15 Jun 2019 12598

Tentativă de suicid într-o locuinţă din Constanţa (galerie foto+video)

03 Dec 2018 4416

UPDATE. Tentativă de suicid în zona Vraja Mării din Constanța. O persoană amenință că se aruncă de pe stabilopozi (galerie foto)

13 Aug 2018 4121

Tentativă de suicid în Cernavodă!

08 Aug 2018 879

Tentativă de suicid pe DN1. Un bărbat amenință că se aruncă de pe un pod. O mașină de poliție aflată în zonă împlicată într-un accident (galerie foto+video)

22 May 2018 2119

Tentativă de suicid la Tulcea. Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe un bloc din zona Spitalului Județean

28 Aug 2017 1229

UPDATE! Tentativă de suicid la Constanţa. O tânără ameninţă că se aruncă de la etajul 10 al unui bloc după o ceartă cu iubitul (galerie foto + video)

10 May 2017 6747

UPDATE. Oficial! A murit Vasile Turcu, fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București

08 Mar 2017 13237

Un angajat de la Ambulanţă ameninţă că se sinucide

25 Nov 2016 1710

Un tânăr s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc

31 Oct 2016 2025