Stiri calde

O ursoaică și trei pui, surprinși lângă Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc


O ursoaică şi cei trei pui ai săi a fost fotografiată miercuri în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Borboly Csaba a postat fotografiile pe pagina sa de socializare şi a declarat pentru AGERPRES că acestea au fost făcute de asistente de la unitatea sanitară.

Glumind, el a spus că urşii au mers în vizită la spital, acolo unde au fost tratate mai multe victime ale atacurilor acestor animale.

Borboly a explicat că din imagini reiese că este vorba de o ursoaică şi cei trei pui ai săi, care au aproximativ doi ani şi a avertizat că pericolul ca cineva să fie atacat este iminent.

'Solicităm de la minister şi de la asociaţia de vânătoare mutarea de urgenţă a familiei de urşi şi solicităm de urgenţă un plan de intervenţie descentralizată pentru exemplarele care intră în mod regulat în zonele locuite de oameni. Susţinem planul de management al ministerului, dar de la plan la fapte este un drum lung. Şi se pare că nici urşii şi nici oamenii nu vor mai avea răbdarea necesară implementării acestuia', a scris Borboly Csaba pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: antena 1

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.