Obligată să se prostitueze în mai multe oraşe Minora, cu HIV, din Mamaia, ar fi făcut victime în toată ţara

Prostituata minoră de pe litoral, purtătoare a virusului HIV, ar putea fi o adevărată bombă biologică. Adolescenta ar fi fost obligată să se vândă nu doar la mare, ci şi în restul ţării. Iar numărul bărbaţilor infectaţi ar putea fi mult mai mare de o mie. 
Constanţa a devenit punctul  0 al infecţiei. Sau cel puţin asta se credea, iniţial. Realitatea însă ar putea da peste cap toate calculele medicilor epidemiologi. Fata ar fi fost obligată să se prostitueze şi în alte oraşe. În urmă cu doar câteva luni, poliţiştii din Piteşti i-au amendat pe ea şi iubitul devenit proxenet.
Doar în Constanţa, poliţiştii au estimat că minora ar fi avut relaţii sexuale cu aproximativ 1000 de bărbaţi. Dar, fiecare oraş prin care a fost obligată să se vândă este un posibil focar de infecţie. Şi numărul persoanelor posibil infectate ar putea fi mai mare. Mult mai mare. 

Ce spune şeful DSP Constanţa
"Există posibilitatea ca cei care au umblat... au întreţinut raporturi sexuale cu această persoană să aibă acasă familii şi, probabil, au întreţinut relaţii şi cu persoanele de acasă. a declarat doctor Constantin Dina, Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa.  
Pentru moment, cei de la Direcţia de Sănătate Publică nu pot arăta chipul adolescentei. Identitatea ei e protejată de lege. Este încă minoră. 
Cu mâinile legate de legislaţie, medicii nu pot face decât un apel către cei care au avut relaţii sexuale în timpul sejurului pe litoral. Să se testeze. Mai ales că multe dintre prostituate nu-şi fac analizele. 
Procurorii care se ocupă de cazul fetei se concentrează acum asupra reţelei din care făcea parte. Unul dintre bărbaţii  arestaţi visează deja la libertate. 
Reţeaua racola clienţi mai ales din zona Mamaia. 

Sursa: antena3.ro

Curtea de Apel Constanţa va analiza, pe data de 16 august, recursurile celor doi bărbaţi încătuşaţi în cauză. Aceştia nu sunt mulţumiţi de faptul că Tribunalul Constanţa i-a arestat pentru 29 de zile. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Salam s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi bătut o prostituată într-o cameră de hotel

16 Jan 2024 954

Minoră de 13 ani, obligată să se prostitueze! Doi indivizi, reținuți! Detalii din acnheta DIICOT

11 Dec 2023 897

Caz șocant! Fată de 14 ani, obligată să se prostitueze și vândută pentru suma de 1.000 de lei

14 Nov 2023 1313

Caz șocant! Minoră exploatată sexual chiar de către părinții ei. Câți bani au obținut suspecții de pe urma victimei

09 Mar 2023 1021

Despăgubirile record pe care le va primi o prostituată de la proxenetul care a exploatat-o. Sentința este definitivă

01 Jun 2022 1537

Un bărbat din Olt pentru care era instituită carantina la domiciliu, a fost prins la Arad din cauza unei prostituate (VIDEO)

21 Nov 2021 1726

Prostituată bătută şi umilită de rivala ei geloasă

15 Nov 2016 4306

Prostituată româncă, într-un documentar BBC

10 Mar 2015 1810

O prostituată a fost violată, bătută şi abandonată pe un trotuar din Constanţa

16 Feb 2015 4193

Prostituată agresată şi violată de un tânăr în Constanţa

15 Feb 2015 2729