„Odihnește-te în pace, camarade!” Mesaje de condoleanțe pentru Octavian, maistrul militar care și-a pierdut viața în cumplitul accident de la Stupina

Octavian Plopeanu, militarul de la Grupul Naval de Forțe pentru Operații Speciale, și-a pierdut viața vineri dimineața, în urma unui grav accident produs la intrare în stupina. Bărbatul venea de la părinți, din Brăila, și se îndrepta spre casă, la Constanța, unde îl aștepta soția și copilul.

Maistrul militar Octavian Plopeanu avea 41 de ani, era absolvent al Școlii de Maiștri Militari de Marină „Amiral Ioan Murgescu”, promoția 2004 și era încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale din anul 2007.

A executat trei misiuni în TO Afganistan.

Reamintim că, în data de 01.02.2019, în jurul orei 7.45, militarul a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanța şi ajungand la km 150, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcției catre stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani. In urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducatorului auto de 41 de ani și vătamarea corporală uşoara a celui de-al doilea conducător auto şi a unei femei, pasageră în al doilea autoturism, de 58 de ani.

Apropiații lui Octavian au scris mesaje pe Facebook. Redăm câteva din acestea:

„Odihnește-te în pace, camarade !!!”

„Dumnezeu sa-l ierte!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace camarade !”

„Frate cat ti-a placut marea ai ales sa pleci cum nimeni nu se astepta! Dumnezeu să te odihnească în pace!”


„Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! ”

„Odihneasca-se in pace !”


„Pacat de tineretea lui ! Sincere condoleante familei !”

„RIP”



Sursă foto: Facebook

Citește și: Octavian este scafandrul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Stupina, judeţul Constanţa

LIVE Imagini de la eveniment Accident rutier grav la intrare în Stupina, judeţul Constanţa. Un militar de la forţele speciale, mort (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în Forţele Navale! Octavian Plopeanu, de la Divizionul 164 Forţe Navale pentru Operaţii Speciale, a pierit într-un grav accident (video)

02 Feb 2019 4679

Octavian este scafandrul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Stupina, judeţul Constanţa

01 Feb 2019 13879