Stiri calde

Oficial de la reprezentanții City Pak Mall Constanța despre tavanul prăbușit. O tânără a fost rănită. În ce stare este victima

Un grav accident a avut loc seara trecută într-un magazin din City Park Mall Constanța. Tavanul magazinului Hermosa s-a surpat și a căzut, iar una dintre cliente a fost rănită de bucățile de tavan fals. 

La aproximativ 20 de ore de la eveniment, reprezentanții City Park Mall au transmis un comunicat prin care își exprimă regretul pentru incidentul produs miercuri seară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall.

”Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol. Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor. Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial” - se arată în comunicatul transmis de reprezentanții City Park Mall. 


Pe de altă parte, tânăra rănită, Mădălina Alexandra Ionescu, de 25 de ani a ajuns la spital unde a petrecut toată noaptea. 

Fratele victimei a declarat pentru ZIUA de Constanța că a stta cu sora lui până la ora 6.00 dimineața în Unitatea de Primiri Urgențe unde i-au fost efectuate investigații medicale. Acesta a mai precizat că astăzi au venit la locuința lor polițiștii Secției 1 pentru a lua declarații de la cei doi. 

În plus, fratele tinerei a mai precizat că fata va merge să depună o plângere la Poliție împreună cu avocatul când se va simți mai bine. 

Tânărul a mai menționat pentru ZIUA de Constanța că aseară la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și reprezentantul magazinului Hermosa care a luat legătura cu ei și a stat până în jurul orei 2.00 să se asigure că fata este în afara oricărui pericol. 

Victima a fost tratată ambulatoriu, nefiind necesară internarea sub supraveghere medicală de specialitate. 

Citește și: 

La un pas de tragedie. Tavanul unui magazin din City Park Mall Constanța s-a prăbușit. O clientă a fost rănită. Victima a ajuns la spital (galerie foto + video)


 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Gelu

05 Jul, 2018 15:49

Al câtelea accident similar ?Constructie proasta ,nu e vina celui ce a închiriat,,vina e a proprietarului.Normal ar fi sa se închidă tot mall-ul si sa se refacă tot ce tine de acoperiș si tavane.Se audeInspectorat in Construcții?

Articole asemanatoare

Constanța Agenția SPIT din City Park Mall, deschisă în weekend

25 Sep 2020 283

Pompierii intervin aproape de City Park Mall! O persoană plutește în apa lacului Tăbăcărie (galerie foto+video)

20 Sep 2020 7574

Primăria Constanța a finalizat montarea panourilor electorale în municipiul Constanța

25 Aug 2020 639

#SimteNisipul Cu cine a făcut un parteneriat Constanta ReStart în proiectul pentru plaje fără chiștoace

05 Aug 2020 925

Accident grav în zona City Park Mall Constanța. Un autoturism a intrat în coliziune cu un scuter

21 Jun 2020 6546

„Liber la fashion, sigur la cumpărături” City Park Mall Constanța a dat startul la shopping în siguranță

16 Jun 2020 601

S-au deschis mallurile și centrele comerciale din Constanța. Cum este atmosfera la shopping (galerie foto+video)

15 Jun 2020 14482

Constanța. Femeie găsită moartă în casă!

08 Jun 2020 3317

Alertă ISU Deblocare de ușă, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

07 Jun 2020 844

City Park Mall Constanța devine partener al proiectului „Banca de Alimente”, o inițiativă a Crucii Roșii Române

28 May 2020 602

Asociaţii Constanţa Shopping City SRL, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, au decis revocarea unui administrator

23 Apr 2020 965

City Park Constanţa reduce programul de funcționare

13 Mar 2020 3566

Începe autorizarea comercianţilor de mărţişoare la Constanţa. Ce acte sunt necesare

17 Feb 2020 839

Panică la City Park Mall Constanța Un șofer a intrat cu mașina în alarma de incendiu. Persoane evacuate pe acoperiș (galerie foto + video)

04 Jan 2020 8607

Mihai Perifan, cooptat în societatea Taco Salis SRL

29 Nov 2019 996