Omagiu adus eroilor sârbi și români din Primul Război Mondial, la Medgidia (galerie foto)

Primăria Municipiului Medgidia, împreună cu Regimentul 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani”, a organizat, astăzi, un ceremonial religios și militar, pentru a aduce un omagiu eroilor români și sârbi căzuți pe front în Primul Război Mondial. Evenimentul organizat la Monumentul sârb din Cimitirul Ortodox din Medgidia, după cum se arată într-un comunicat de presă al primăriei municipiului.
 
În acest context, primăria a primit o delegație a Ambasadei Serbiei la București, dar și atașați militari din partea Ambasadei Rusiei. Astfel, la eveniment au fost prezenți Excelența Sa, Branko Brankovic, Ambasadorul Serbiei la București, Goran Gvozdenovic, ministru monsilier, Miloje Zdravkovic, atașat militar al Ambasadei Serbiei la București, precum și Ivana Isidorvic, prim secretar.
 
Membrii delegației, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, precum și asociațiile veteranilor de război din Medgidia au participat la ceremonialul militar precedat de o slujbă religioasă. Excelența Sa, Ambasadorul Serbiei, precum și primarul Medgidiei, Marian Iordache și-au prezentat omagiile prin depunerea de coroane de flori la Monumentul sârb. Au mai depus coroane reprezentanți ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani”, ai Poliției Române și ai Detașamentului de Pompieri Medgidia, Detașamentul 7 de Jandarmi Medgidia, precum și membri ai asociațiilor de veterani din Medgidia.


Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comemorare la Medgidia 83 de ani de la trecerea sa în neființă a poetului național tătar Mehmet Niyazi

28 Nov 2014 1592

Marele lider al Turciei, Mustafa Kemal Atatürk, omagiat la Medgidia

11 Nov 2014 2589

Primaria Medgidia - Programul activităţilor din perioada 25 mai -1 iunie 2014

27 May 2014 1766

De Ziua Internaţională a Copilului Primăria municipiului Medgidia organizează numeroase activităţi culturale şi recreative

27 May 2014 2442