Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins la vama Giurgiu. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat, joi, în urmărire generală, după ce a fost conmdamnat definitiv la închisoare a fost prins la vama Giurgiu, informează Digi24.ro. Acesta este în drum spre Brașov, unde va fi încarcerat.
 
Polițiștii l-au dat în urmărire generală după ce au mers la locuința lui pentru a pune în executare mandatul de condamnare și fostul finanţator al lui FC Braşov nu era acasă. 
 
Magistrații de la Curtea de Apel Braşov l-au condamnat definitiv, joi, la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Afaceristul a fost acuzat că a tras cu o armă de vânătoare în roţile propriei maşini când a observat că la una avea pană. Potrivit presei locale, el a făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său. În urma incidentului, la percheziţiile de acasă şi de la birou, anchetatorii au găsit arme şi muniţie care nu erau păstrate conform legii.
 
Ioan Neculaie mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deţinea.
 
Poliția din Brașov a anunțat vineri dimineața că omul de afaceri a fost prins la punctul de trecere a frontierei Giurgiu.

Sursa: Digi24.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 iunie 2021

17 Jun 2021 2057