Omul de afaceri Ioan Niculae, la un pas de eliberarea condiţionată?

Judecătoria Găeşti a decis, astăzi, că omul de afaceri Ioan Niculae, patronul grupului SC Interagro SA, care execută din aprilie o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare, în dosarul "Mită la PSD", poate fi eliberat condiţionat, hotărârea nefiind definitivă. Instanţa Judecătoriei Găeşti a admis astfel propunerea de liberare condiţionată a lui Ioan Niculae, formulată de Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Găeşti. Hotărârea nu este definitivă, putând fi contestată de procurori la Tribunalul Dâmboviţa.
Pedeapsa lui Niculae este de 914 zile, iar pentru a putea cere eliberarea condiţionată, acesta trebuia să execute o treime, respectiv 304 zile.
Avocatul omului de afaceri declara că acesta merită să fie eliberat după ce, în cele cinci luni de detenţie, a scris cinci cărţi. Cărţile semnate de Ioan Niculae sunt în domenii precum agricultura şi chimia, în care de altfel omul de afaceri are investiţii. Două dintre volume se intitulează "Bioetanolul, combustibilul viitorului" şi "Valorificarea energetică a biomasei".




sursa foto: prosport.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.