Omul de afaceri Mohammad Murad a răbufnit pe Facebook. Vezi ce-l nemulțumește

Omul de afaceri Mohammad Murad, patronul hotelului Phoenicia Royal din Mamaia, și preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care își exprimă nemulțumirile față de „sistemul distructiv“.
 

„Trăim într-o lume ciudată încât nici sperantele numai au loc. Un razboi care nu mai iartă pe nimeni, războiul, răutățile și distruge tot ce mai e în picioare. Inițiativele sunt pedesite, iar succesele sunt condamnate încât să fie urmate de eșecul departe de orice echilibru și departe de a auzi vreun cuvânt plăcut. Nu mai există încredere, cetățeanul și instituțiile se încred în clasa politică, se încred în viitor, chiar lipsa de încredere a ajuns și în casa fiecărei familii. Nu mai vorbim despre oamenii de afaceri care trăiesc de ani buni, care sunt vânați fără macar să lipsească vreun sezon. Da, distruge un om de afacere ajuns să fie recompensat și avansat în funcție, care de care vrea sa ne confirme că poate să ne fie mai rău și acționează departe de orice logică, lipsit de suflet, împotriva celor care încearca să-și asume o răspundere, să contribuie la reconstrucția Romaniei. Cine este în spatele acestui sistem distructiv? Cine este în spatele acestui război fanatic? Cine este în spatele acestei stări care nu beneficiază niciun român? Ei și noi? Cine sunt ei și cine suntem noi? Dezbinăm continuu, concuram cu cine este mai rău, omorâm orice idee, oprim orice vis și vânăm orice speranță ca să nu devina realitate. Cine are interes ca să devenim o țară atât de slabită, oameni atât de disperați sa plece mai repede afară? Cei care ne conduc nu sunt în stare să schimbe modul de comunicare, să abordeze orice subiect. Oare orgoliul lor este mai important decât lacrimile fiecarui copil care își plânge părinâii plecați la muncă, dorul fiecărui bătrân de a revedea copiii inapoi în țară? Cine ne-a condamnat și ne-a obligat să renunțăm la traiul din România? Oare nu există putere să oprim acest razboi care nu se mai termină? Oamenii de afacere sau, mai degrabă, oameni cu inițiativă au devenit parca saci de nisip într-o sală de fitness, încât toți care vor să  se antreneze dau în el. Mă faceți să cred că democrația are laturi toxice, de multe ori, distructive și ne putem trezi în fruntea unui stat de oameni incompetenți, fara nicio idee de unire, doar idei de dezbinari, doar idei de o Românie profundă și idei pentru interesele ascunse ale anumitor grupari care nu au nicio legatura cu România și care țin neapărat să preia o Românie ieftină, distrusă prin oameni care nu valoare, care habar nu au ce înseamnă patriotism.... Inconstienți! Oameni care niciodată nu au simțit și nu le-a tremurat vocea atunci când au cântat Imnul României!“, a scris Murad Mohammad.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța - „Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 808

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 1099

Firme Constanța Decizii luate în Triumf Construct SA, unde este asociat Mohammad Murad

20 Mar 2024 412

LIVE VIDEO-TEXT- conferință de presă a AUR Constanța Murad ar putea candida la președinția Consiliului Județean Constanța (FOTO)

15 Feb 2024 1087

Iată cine sunt cei trei potențiali candidați din partea AUR Constanța la Consiliul Județean

02 Feb 2024 1912

Mohammad Murad își va anunța candidatura pentru alegerile din acest an! (VIDEO)

27 Jan 2024 4256

Candidatul la Primăria Constanța va fi anunțat pe 27 ianuarie Probleme de interes local și național dezbătute la AUR Constanța în prezența liderului George Simion (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jan 2024 1422

Cine sunt cei mai bogați oameni de afaceri din Constanța? Iată topul

08 Jan 2024 43344

Murad, prezent la Constanța la dezbaterea privind rolul femeii în familie și societate organizată de AUR (VIDEO)

16 Nov 2023 1177

Firme Constanța Decizii importante luate în Triumf Construct SA, unde este asociat Mohammad Murad

16 Nov 2023 1141

INTERVIU EXCLUSIV Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR! Ce spune George Simion, liderul AUR (VIDEO)

14 Nov 2023 2747

Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR!

14 Nov 2023 1448

Primăria Mangalia a concesionat bunuri către Phoenicia Express SRL, firmă administrată de Mohammad Murad

22 Jun 2023 1514

Mohammad Murad, reacţie în dosarul în care Dan Diaconescu este cercetat pentru sex cu minore (VIDEO)

12 May 2023 12230

Inproiect SRL continuă la APM demersurile pentru demolarea hotelurilor Perla și Select din stațiunea Mamaia

11 May 2023 2352