Omul lui Dan Diaconescu, reținut pentru şantaj

Fostul director al postului OTV Doru Iuga, directorul publicaţiei „Atac de Buzău", Florin Paraschivescu, şi soţia acestuia, au fost reţinuţi pentru şantaj, fiind suspectaţi că au cerut bani unor oameni de afaceri şi primari pentru a nu publica materiale despre ei.
 
Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, procurorul Cecilia Iana, trei persoane au fost reţinute pentru şantaj, în prezent existând cinci plângeri la dosar şi cinci părţi vătămate, însă cercetările continuă. Cei reţinuţi vor fi prezentaţi, astăzi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
 
Săptămânalul „Atac de Buzău" a apărut pe piaţa media buzoiană în urmă cu peste un an, iar de atunci s-a făcut remarcat prin mai multe materiale defăimătoare la adresa oamenilor de afaceri şi a primarilor din localităţile judeţului, potrivit romaniatv.net.
 
Doru Iuga este un fost jurnalist de televiziune şi fost director al postului OTV condus de Dan Diaconescu, care a fost implicat într-un scandal sexual.
 
Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
 
Sursa foto: b1.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.