OPC, "control" la Primăria Constanța. Este vizată parcarea prin SMS în municipiu, desființată de magistrații de la Curtea de Apel

Biroul de presă al Primăriei Constanța confirmă faptul că în această dimineață, doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța s-au prezentat la sediul Primăriei din bd. Tomis, nr. 51, ocazie cu care au lăsat o invitație adresată Consiliului Local Constanța, de a se prezenta la sediul Comisariatului cu un punct de vedere formulat în scris referitor la perceperea taxei de parcare. 

În consecință, invitația CJPC a fost direcționată către entitatea invitată, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Adriana Deoanca.

Vă reamintim, pe 25 martie ac., regulamentul parcărilor din Constanţa a fost anulat definitiv!

Este vorba despre HCLM nr. 235/28.06.2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța a fost anulată definitiv. Decizia a fost luată  de judecătorii Curții de Apel Constanța.

Regulamentul stabileşte cadrul general de reglementare pentru desfăşurarea activităţilor de amenajare, întreţinere, plată, rezervare a locurilor de parcare, ridicare a vehiculelor, precum şi drepturile şi obligaţiile persoanelor fizice sau juridice care utilizează locurile de parcare.

Hotărârea privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanţa a fost votată în şedinţa din data de 28 iunie 2018, de 15 consilieri locali, şapte consilieri au fost împotriva acestui măsuri, iar alţi trei consilieri s-au abţinut.

Regulamentul a fost anulat și de Tribunalul Constanța la data de 4 iunie 2019.
 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.