Operatorul Portuar Constanța, omis de la discuții „Mazăre s-a întâlnit cu acoliții săi din managementul APC”

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a declarat public astăzi că s-a întâlnit, în cursul dimineții, la sediul primăriei, cu o parte a membrilor Organizației Patronale „Operatorul Portuar” Constanța, precum și cu membrii ai sindicatelor portuare.

„Operatorul Portuar” Constanța susține, într-un comunicat de presă, că afirmația edilului este o miniciună.

„Suntem încă odată surprinși de ușurința cu care, abuzând de interesul presei pentru persoana domniei sale, domnul Radu Mazăre minte opinia publică de bună credință”, se arată într-un comunicat de presă.
„Domnul Mazăre a chemat la ordin o parte din acoliții săi din cadrul managementului APC, respectiv domnul Decebal Șerban, director general adjunct APC, și pe domnul Valeriu Nicolae Ionescu, director general APC”, se menționează în același document.

În comunicat se mai precizează că Organizația Patronală „Operatorul Portuar” Constanța își păstrează aceeași poziție declarată, fundamentată și corectă împotriva trecerii către Consiliul Local Constanța și implicării caracatiței familiei Mazăre în Portul Constanța.

„Mazăre dezinformează și manipulează opinia publică”

În cadrul conferinței a fost clarificat și subiectul privind nivelul taxelor pe care operatorii portuari le achită regulat către CN APMC, bugetul local și bugetul de stat, și am demontat manipularea și dezinformarea opiniei publice de către primarul Radu Mazăre, care a mințit cu privire la cuantumul taxelor plătite de către operatori, sumele prezentate de domnul Radu Mazăre fiind de câteva zeci de ori mai mici decât cele plătite în mod real, se arată în comunicat.

Operatorul Portuar susține la finalul comunicatului de presă că „în continuare se vor adresa pe căi legale împotriva acestor manipulări și minciuni”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Operator portuar din Portul Constanța, sancționat de Garda de Mediu. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)

21 Jul 2023 1183

LIVE VIDEO+TEXT Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, la Constanța. „Trebuie să alfabetizam digital, România!“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Mar 2023 1614

LIVE TEXT Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, în vizită de lucru la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Mar 2023 1631

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța, control în Portul Constanța, zona Gara Maritimă. Ce au constatat (GALERIE FOTO)

15 Feb 2022 1788

Societate din Portul Constanța, amendată de Garda de Mediu! Operatorul portuar nu a luat măsuri de prevenire a poluării atmosferice

08 Mar 2021 2359

Administraţia Porturilor Maritime, la judecată cu SOCEP SA

02 Mar 2021 1693

Ce prevede Memorandumul semnat între CN APM Constanţa şi operatorul portuar Pelabuhan Indonezia II (galerie foto)

19 Feb 2020 1839

Wall-Street O platformă de investiții, lansată anul trecut, preia cel mai mare terminal din Portul Constanța

28 Sep 2019 2604

Protocol între CN APM SA şi Operatorul Portuar. Şi-au unit eforturile pentru dezvoltarea Portului Constanţa (galerie foto)

20 Jan 2017 3091

După ani de război CN APM încheie un protocol de colaborare cu Operatorul Portuar (galerie foto)

19 Jan 2017 2803

Nu vor modificarea CA-ului Oil Terminal SA Peste 100 de sindicalişti din Constanţa au cerut demisia ministrului Grigorescu (galerie foto)

07 Oct 2016 3207

UPDATE 2. Prefectul nu lasă presa să intre. Protest în faţa Prefecturii Constanţa. Angajaţii Oil Terminal cer demisia ministrului Energiei, Vlad Grigorescu.(galerie foto+video+document)

06 Oct 2016 4433

Comunitatea portuara continua protestele in fata sediului Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime” S.A. Constanta

06 Apr 2016 1836

Comunitatea portuara continua protestele in fata sediului Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime” S.A. Constanta Constanța, 04 aprilie 2016

05 Apr 2016 1547

Comunitatea portuara continua protestele si solicita destituirea actualei conduceri a Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime” S.A. Constanta

21 Mar 2016 1827