"Operatorul Portuar" şi conducerea APMC se întâlnesc, mâine, şi vor dezbate Master Planul Portului Constanţa (documente)

Reprezentanţi ai Organizaţiei Patronale “Operatorul Portuar” vor participa, mâine, de la ora 10.00, la Terminalul de pasageri la prezentarea unei versiuni preliminare a Master Planului pentru Portul Constanţa, la invitaţia companiei care îl administrează - CN APMC.
 
Solicitarea expresă a operatorilor portuari este ca, în cadrul întâlnirii de mâine, să fie luate în considerare toate aspectele invocate în mod recurent până acum în spaţiul public cu privire la documentul care va pecetlui dezvoltarea pe termen scurt, mediu şi lung a unuia dintre cele mai importante porturi europene.
 
În secţiunea Documente se regăseşte şi o Adresă pe care Operatorul Portuar a trimis-o astăzi, 19 martie, către CNAPM şi în atenţia Comisiei pentru Transporturi a Camerei Deputaţilor şi a Ministerului Transporturilor, cu un set de precizări importante.
 
Sunt şase observaţii pe care Operatorul Portuar a ţinut să le facă pe marginea unor răspunsuri remise de Consorţiul de consultanţă Ernst &Young SRL – INROS LACKNER SE la memoriile succesive transmise de către operatori autorităţilor de resort.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.