Oreste, despre acuzaţiile aduse de Traian Băsescu „Începe să semene tot mai mult cu Elena Ceaușescu, că Nicolae era bărbat”

Oreste Teodorescu a răspuns, în această seară, în exclusivitate la postul B1 TV, acuzațiilor aduse de fostul președinte Traian Băsescu, potrivit cărora jurnalistul i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro în schimbul unor documente compromițătoare legate de trustul Intact sustrase de la Grivco.

„E o strategie de dezinformare, o impolitețe chiar mai mare decât cea făcută de Elena Udrea, de a mă acuza că am sustras anumite documente de la o firmă. Nu pot să iau în serios afirmațiile lui Traian Băsescu, în loc să îmbătrânească frumos, începe să semene tot mai mult cu Elena Ceaușescu, că Nicolae era bărbat”, spune Oreste.

„Nu i-am dat niciun material lui Udrea, nici lui Băsescu. Dacă Udrea nu mi-a dat banii, cum să ajungă materialul la ea? Credeți că mă țepuia? Eu am fost o singură dată în sediul de campanie cu asociatul meu, iar Elena Udrea mi-a spus atunci să n-o mai atac în campania electorală, pentru că va câștiga Ponta. Iar răspunsul meu a fost un atac și mai dur. Eu, personal, nu am cum să sustrag documente dintr-o companie în care n-am intrat niciodată, Grivco. Toate materialele la care se face referire sunt publice. O rog pe Elena Udrea să-mi explice, când va fi eliberată”, a mai spus jurnalistul.

Sursa foto: cuzanet.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.