Organizaţia PSD Constanţa îl sprijină pe Liviu Dragnea. „Ziua de joi 21 iunie va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru“

Organizaţia PSD Constanţa a transmis un mesaj pe Facebook prin care îşi arată sprijinul pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea, condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.  

"Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentință juridică nedreaptă și aberantă, nefundamentată pe dovezi și fapte a interferat nepermis cu viața politică a țării.
 
Într-o vânătoare neobosită împotriva formațiunii politice care a câștigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar și împotriva liderului său, președintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța.
 
Milioane de oameni care cred în construcția politică de succes a PSD și care i-au acordat încrederea, în Parlament și pentru Guvernul României au fost sfidați și desconsiderați de o decizie strâmbă, influențată de protocoalele ilegale și de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României.
 
Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța este mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite și construirii unui viitor mai bun pentru cetățenii României.
 
Adevărul și Justiția vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook de PSD Constanţa. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 401

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 483

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 454

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1675

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 1056

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 828

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1087

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2703

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 900

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 402

PSD Constanța, la momentul adevărului! Luni va fi anunțat tandemul pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

24 Mar 2024 1317

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 870

95% dintre candidații PSD la alegerile locale, validați! Care este situația la Constanța

21 Mar 2024 1056

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 727

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 422