Panică pe o stradă din Iaşi O tânără a fost muşcată de sân, de un câine agresiv

O tânără de 25 de ani din Iaşi a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost atacată de un câine, pe stradă, informează ZiaruldeIaşi.ro. Femeia a fost salvată de câţiva trecători, însă după câteva minute de luptă cu animalul agresiv. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului şi a transportat-o pe tânără la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic „Sfântul Spiridon“.
 
„Pacienta pre­zen­ta o plagă muşcată la nivelul sânului drept şi la nivelul antebraţului stâng, respectiv o treime din par­tea inferioară. Medicii de gardă i-au acordat îngrijiri medicale de prim ajutor şi pacienta a fost stabilizată“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon, citat de ZiaruldeIaşi.ro.
 
Tinerei i-a fost administrat vac­cinul antitetanos şi an­tibiotice, după care a fost direcţionată către Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Pa­rascheva“, pentru a se institui tratamentul de profilaxie împotriva rabiei.
 
Conform reprezentanţilor Primăriei Municipiului Iaşi, anul trecut erau în oraş peste 10.000 de câini comunitari, mai relatează sursa citată.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câinii au făcut din nou o victimă O altă femeie a ajuns la spital în stare gravă din cauza muşcăturilor

07 Dec 2016 1794