Paraşutistul mort era patronului unui lanţ de fast-food din România (galerie foto)

Paraşutistul mort astăzi pe aerodromul de la Luncani, în judeţul Cluj, este Vlad Lupaş, unul dintre patronii lanţului de fast-food Salad Box.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață. Vlad Lupaș a decolat de pe Aerodromul Luncani însă n-a mai ajuns viu la sol. Potrivit primelor informații, parașuta principală a acestuia nu s-a deschis, iar apoi și parașuta secundară i-a făcut probleme, parașutistul izbindu-se violent de pământ după o cădere în gol de la mare înălțime, potrivit someseanul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 11.00 că un tânăr a fost găsit între DN1 şi Arieş, în apropierea satului Luncani din comuna Luna. ”Este vorba de un tânăr de 27 de ani. Acesta era paraşutist amator. Facem cercetări ca să aflăm ce s-a întâmplat”, a declarat Graur, citat de somesanul.ro.

Cauza probabilă pentru producerea tragediei este o defecțiune la parașuta cu care era echipat Vlad Lupaș. Aflat în avion, la câteva mii de metri altitudine, lui Vlad Lupaș i s-a deschis accidental parașuta de rezervă, care a fost trasă în afara avionului de curenții puternici de aer. Odată cu parașuta de rezervă în afara avionului a fost tras și Vlad Lupaș, care s-a izbit în aer de aripa din spate a avionului,. după care și-a pierdut cunoștința și a căzut apoi în gol de la 3.000 de metri altitudine.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu l-am mai putut ajuta pe tânărul grav rănit și au fost nevoiți să constate decesul.
 
sursa foto: somesanul.ro/saladbox.ro

Citeşte şi...

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.