Parfumuri la „superofertă”, confiscate de jandarmi în Costineşti

Jandarmii au surprins în Costineşti, o persoană care oferea spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute.

Ieri, ora16:30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a surprins în Costineşti, pe strada Tineretului, o persoană de 38 ani, din localitate, care încerca să comercializeze parfumuri, cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ilegal şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.