Părintele Apple, Steve Jobs nu îşi lăsa copiii să utilizeze iPad-urile

Steve Jobs nu dădea voie propriilor copii să folosească iPad-urile și le limita în general accesul la Internet, deși încerca să convingă milioane de oameni să achiziționeze gadgeturile șic, dar scumpe, de la Apple, relatează online The Independent, preluat de Agerpres.
 
Dezvăluirea șocantă, potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau super-pasionați de tehnologie, a fost făcută de jurnalistul american Nick Bilton, care a reamintit o conversație, purtată în 2010, cu cofondatorul Apple, cu un an înainte de moartea acestuia.
Jobs l-a sunat pentru a se plânge, după ce acesta scrisese despre o aparentă scădere a vânzărilor la iPad, la scurt timp după lansarea sa pe piață.
 
Bilton, care scria la New York Times, amintește că, după ce "Jobs l-a tocat mărunt" pe această temă i-a dat un răspuns șocant la o întrebare prin care jurnalistul dorea să schimbe subiectul. "Deci, probabil copiii dumneavoastră iubesc iPad-ul?", l-a întrebat Bilton pe Jobs. "Nici nu l-au folosit. Avem grijă câtă tehnologie folosesc copiii acasă", i-a mărturisit Jobs.
 
Sursa: agerpres.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.