Partidul Proştilor„Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!”

 
Un ieşean a obţinut de la OSIM dreptul de a folosi exclusiv în următorii npuă ani marca „Partidul Proştilor”.

Într-un interviu acordat 7est.ro, citat de jurnalul.ro, Cezar Popescu povesteşte ce l-a împins spre insolitul demers şi cine va conduce partidul. „La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă. El se hotărâse să facă pentru prieteni nişte legitimaţii de proşti, ca să justifice prostia din capul lor. Legitimaţia de prost trebuia să fie de mărimea unui catalog de şcoală, pentru ca, atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost! Nu s-a mai materializat ideea şi anii au trecut. Eu am preluat-o şi am vrut să fac nişte legitimaţii mai mici. Un amic mi-a sugerat să înregistrez marca la OSIM, ca să nu se bage nimeni peste noi. De la o glumă, am ajuns să fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iaşi. Am înregistrat-o în ianuarie, iar răspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune că deţin Partidul Proştilor, cu acte în regulă. Timp de nouă ani, nu se mai bagă nimeni peste mine!”, povesteşte Cezar Popescu. 

S-a gândit şi la slogan: „Unul ar fi: , ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulţi membri. Un alt slogan ar fi: O altă variantă ar fi: “Nu este rău să te naşti prost, important e să nu mori prost!> Dar nu ne facem griji pentru slogan”.

Admite că vor fi totuşi unele impedimente cu noul partid: „O problemă cred că vom avea la adeziuni. Va fi o rubrică: , iar un om, la viaţa lui, a făcut multe prostii. La unii, adeziunile vor avea 4-5 pagini, la alţii ar putea fi cât o carte de telefoane dacă scrie de câte ori a fost prost în viaţa lui! De asemenea, cred că vor fi ceva probleme cu femeile. Nu ştiu câte vor accepta să recunoască faptul că sunt proaste! Adică, unei femei poţi să-i spui orice, numai că e proastă – nu! (…) Va fi foarte greu să alegem conducerea partidului. Ca să fii şeful partidului, trebuie să fii prost-prost! Un prost veritabil! Nu ştiu câţi se vor băga, dar ştiţi vorba aia: Aşa că, până la urmă, cu siguranţă se va găsi cel mai destoinic prost să ne conducă!”, explică Cezar Popescu, citat de jurnalul.ro.


Sursa: jurnalul.ro 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.