Stiri calde

Pasager din avionul Blue Air ”Nu a fost uşor să cazi în picaj aşa dintr-o dată. Doi bărbaţi plângeau. Unei femei de la Constanţa i s-a făcut rău”

Spaimă teribilă pentru pasagerii unui avion Blue Air, prins de o furtună deasupra Mării Ionice. Boeingul cu 132 de oameni la bord a început să piardă altitudine, până a ajuns la 180 de metri deasupra apei. Piloţii au reuşit să redreseze aeronava la timp, iar apoi au aterizat pe alt aeroport decât cel de destinaţie, potrivit Digi 24.

O femeie, pasager în avion, a descris la Digi24 spaima trăită:

„Sunt speriată. Vă daţi seama, n-a fost uşor pentru noi. Soţul meu s-a prăbuşit într-un accident aviatic şi am fost foarte speriată. Şi în momentul în care noi, astăzi, am avut problema aceasta cu picajul, eu am zis că o să mi se întâmple şi mie. Aproape când să ajungem la aterizare, în Catania, a avut o vibraţie înainte-înapoi, stânga-dreapta, după care a venit în picaj pe partea dreaptă. Şi s-a redresat, apoi a prins înălţime şi am plecat la aeroportul din Palermo. Pentru că era un vânt, era furtună pe mare în Catania. Pilotul mult mai târziu a intervenit şi a spus că a luat hotărârea să plecăm la Palermo, pentru că nu se poate ateriza pe Catania. Eram deasupra mării. Marea se vedea foarte agitată. Nu a fost uşor să cazi în picaj aşa dintr-o dată. Panica a fost foarte mare. Panică generală. Erau doi bărbaţi care plângeau, unei femei de la Constanţa i s-a făcut rău, a venit ambulanţa. Eu nici acum nu mi-am revenit”.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă aeronavă Blue Air a fost personalizată în cinstea Centenarului. Când va fi inaugurată

04 Dec 2018 456

Aeronava care s-a întors din drum pe Aeroportul Henri Coandă va pleca spre altă destinație

14 Sep 2018 364

Oficial despre aeronava companiei Blue Air, care a decolat cu destinaţia Liverpool şi s-a întors pe Aeroportul Otopeni

14 Sep 2018 577

Alertă pe Aeroportul Henri Coandă. Un avion de pasageri survolează aeroportul. Ce s-a întâmplat

14 Sep 2018 574

UPDATE Ce spun reprezentanţii AIMK Cursa aeriană Constanţa - Cluj-Napoca, întârziată. Zeci de copii aşteaptă în aeroportul Mihail Kogălniceanu

21 Aug 2018 562

Wall-street. Societatea Blue Air și-a modificat forma de organizare juridică. A fost schimbat și numele societății

10 Aug 2018 438