Pasarela din zona Cazino, surprinsă într-un mod cu totul diferit

Cei de la Claboo Media au filmat pasarela din zona Casino dintr-un alt unghi, cu totul diferit. Imaginea paronamică a fost postată în urmă cu scurt timp pe Facebook.

În fotografie apare pasarela Năvod și pescăruș din Mamaia.

Amintim că valoarea totală a proiectului celor trei pasarele pietonale din Mamaia a ajuns la 10.592.525,58 de lei, sumă din care contribuţia Uniunii Europene a fost de 6.880.807,76 de lei, a Guvernului României de 10.592.525,58 de lei, iar a municipiului Constanţa, în calitate de beneficiar, de 2.200.252,26 de lei. Proiectul a presupus construcţia a trei pasarele în Mamaia: pasarela „Iaht“, localizată în partea sudică a staţiunii, în zona Satului de Vacanţă, pasarela „Năvod şi pescăruş“, situată în zona Cazino Mamaia, şi pasarela „Val retro“, poziţionată în apropiere de Hotel Rex.

Să nu uităm că nu puțini au fost cei care au criticat în timpul sezonului estival modul în care au fost proiectate aceste parasele, solicitând edilului Radu Mazăre să regândească proiectarea lor pentru sezonul estival următor. Criticat este modul în care se face accesul, fie pe scări, în cazul pasarelelor Iaht și Val retro, fie pe o panta mult prea înclinată, cum este cazul pasarelei Năvod și pescăruș.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.