„Pastile şi prafuri” pentru rău de mare Jandarmii au surprins în Mamaia trei persoane cu jointuri asupra lor

 
Jandarmii au surprins în Mamaia, trei persoane care avea asupra lor şapte pastile şi şapte pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde.
 
Ieri, ora 15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, în zona Cazino, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 25-34 ani, din Bucureşti şi Tulcea, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni,  şapte pastile inscripţionate „8” şi şapte pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde. Aceştia au declarat că sunt consumatori şi că pastilele sunt metamfetamine.
 
Joint-urile, pastilele şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Distracție ilegală la Vama Veche Trei tineri care rulau jointuri s-au pomenit că-i văd pe jandarmi!

16 Aug 2016 2327

Etnobotanice la pachet Zeci de pliculeţe cu muguri vegetali, confiscate de jandarmii constănţeni

31 Mar 2015 2044

Ţigări de contrabandă şi jointuri, confiscate de jandarmii din Constanţa

02 Mar 2015 3358