UPDATE 2. Cine cântă de Revelion Patinoarul de la Orăşelul Copiilor va deveni funcţional mâine

În decursul zilei de mâine, patinoarul de la Orăşelul Copiilor va deveni funcţional. Informaţia a fost confirmată de Decebal Făgădău, viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei.  
 
„Patinoarul va funcţiona până pe 28 februarie, dar în funcţie şi de temperatura de afară. Dacă vom avea temperaturi de 20 de grade, evident că nu va putea funcţiona”, a spus Făgădău.
 
În acest context, precizăm că, la sfârşitul săptămânii trecute, Festivalul Iernii şi-a deschis porţile la Constanţa. Deşi ar fi trebuit să fie deschis şi patinoarul, din motive tehnice şi de securitate, acest moment aşteptat de toţi copiii a fost amânat.

UPDATE 2, ora 15.17
 
Decebal Făgădău a anunţat, de asemenea, că în zilele următoare vor primi daruri de sărbători şi elevii din Constanţa, acestea constând în dulciuri şi jucării. Cât despre pachetele pentru pesionari, pentru acestea situaţia este încă incertă.
 
Pe 14 decembrie, va avea loc a doua rundă de licitaţii pentru alimente şi, dacă vor fi câştigători, atunci se vor da luna aceasta pachetele, atât pentru noiembrie, cât şi pentru decembrie. Dacă ofertele nu vor fi eligibile, atunci alimentele se vor distribui anul viitor.

UPDATE 1, ora 15.01
 
Tot astăzi, Decebal Făgădu a făcut precizări şi cu privire la petrecerea de Revelion. Anul acesta, vor cânta, printre alţii, Andreea Bănică, trupa Vunk şi Guess Who.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Informații cu porția! Primăria Constanța a făcut publice contractele pentru zonele de recreere din Târgul de Crăciun, nu și protocolul pentru partea de pază și gastronomie (DOCUMENTE)

17 Dec 2021 3665