Pe cine felicităm în Duminica Floriilor. Nu aveţi idei? Iată câteva modele de mesaje

Peste 1.400.000 români îşi aniversează onomastica cu ocazia Sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim, cunoscută şi ca Sărbătoarea Floriilor sau Duminica Floriilor.
Din cei 1.4 milioane de români aniversaţi de Florii, peste şase sute de mii sunt bărbaţi, iar aproape 850.000 sunt femei.
sampanie duminica floriilorStatisticile existente la nivelul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne arată că majoritatea românilor care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.000 de persoane, poartă numele de Florin, alţi 146.000 Viorel, iar 54.000 Florian.
Alte circa 30.000 de persoane poartă numele Florea, 25.000 răspund la numele Florentin şi alţi 14.000 - Florinel.
Printre bărbaţii care îşi serbează ziua numelui se numără şi cei cu numele Trandafir, Bujor, Floricel, Mărgărit şi Crin.
Din totalul româncelor cu nume de flori, 146.000 se numesc Viorica, 129.000 - Florentina, 92.000 Florica, 87.000 Floarea, iar 80.000 Florina.
În duminica Floriilor vor fi aniversate şi persoane cu nume mai rar întâlnite, precum Garofiţa, Iris, Anemona, Micşunica, Romaniţa, Panseluţa, sau Crizantema.
Iată şi câteva idei de mesaje:
- Esti floarea mea!Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile!
- Sunt flori in gradina mea, sunt flori in parc. Nimic nu este mai frumos decat atunci cand ne intalnim. Esti cea mai frumoasa floare a mea!
- Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!
- Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!
- La multi ani! Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lumea€¦unei flori-
- Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza |la multi ani! unei alte flori|
- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!
- Aceasta este doar un mesaj purat de vant, iti doresc toata bucuria din lumea si toata fericirea de pe Pamant

- As vrea de aici sa vii, in alte lumi senine, in dimineata de Florii, sa ma cunun cu tine.
- Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!
- Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

- Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.
- Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii.
- Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primavară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume iţi urează ''la multi ani!''.
- Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.
- Vei primi flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!
- Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, cu pasiunea unui trandafir şi cu căldura unei flori de câmp îţi urez ''la multi ani!''.
- Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!
- De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume.
- Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! ''La mulţi ani!''.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Duminica Floriilor De unde vine numele. Ce este bine de făcut în această zi

13 Apr 2014 2905