Pe masa Guvernului se află azi amenzile pentru cluburi şi ajutoare pentru familiile victimelor de la „Colectiv”

Pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului se află un act normativ referitor la regimul cluburilor și, de asemenea, o hotărâre prin care familiilor victimelor din incendiul de la clubul Colectiv li se vor acorda ajutoare.
Actul normativ privind regimul cluburilor ar urma să prevadă amenzi crescute pentru nereguli, cuprinse între 50.000 de lei și 100.000 de lei. De asemenea, potrivit noului act normativ, cluburile ar putea fi închise și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, nu doar de primăriile de sector.
Tot în ședința de astăzi, Executivul urmează să adopte o hotărâre privind ajutoarele de înmormântare care li se vor acorda familiilor victimelor din incendiul de la club Colectiv.
Grupul de lucru reunit ieri la Palatul Victoria a stabilit că familia femeii de serviciu de la club Colectiv, care a murit vineri seară și a lăsat în urmă cinci copii orfani, va primi un ajutor de înmormântare de 10.000 de lei. De asemenea, familiile victimelor care solicită ajutor de înmormântare vor primi câte 5.000 de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.