Incredibil! Pecheziţii în două cavouri din Slatina, după banii lui Darius Vâlcov

Conform România TV, procurorii DNA fac astăzi percheziţii în două cavouri din cimitirul din Slatina. Din câte se pare, anchetatorii caută seifurile lui Darius Vâlcov. Cavourile ar fi fost înregistrate pe două nume fictive, mai informează sursa citată.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descoperit, în urma unor percheziții efectuate joi în București și județul Olt, peste 90 de tablouri care i-ar aparține lui Vâlcov, potrivit informațiilor prezentate în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Actualitatea românească” de pe B1 TV. Trei dintre tablouri ar fi semnate de Pablo Picasso. De asemenea, alte tablouri sunt semnate de nume ca Renoir, Tonitza și Grigorescu.
 
Operele de artă ar fi fost achiziționate prin intermediari și aduse peste graniță în mașini. La ora transmiterii acestei știri nu se cunoaște adevărata valoare a acestor tablouri.
 
De asemenea, anchetatorii ar fi găsit și alte sume de bani pe care Darius Vâlcov le-ar fi depozitat la rude și prieteni, iar aceşti bani ar fi cei căutaţi acum în cavouri.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.