Pedelistul Mihai Petre ameninţă Mazăre, nu te iertăm. Nu vei mai fi primar!

mihaipetre-mihaipetre05.jpgAstfel, am parafrazat afirmaţia de o aroganţă maximă, “îmi cer iertare că a nins”, folosită de primarul municipiului Constanţa pentru a explica lipsa totală de interes faţă de urbea pe care, din nefericire, o conduce.

Personal, îmi place iarna. Dar nu iarna din Constanţa.

De câte ori a nins iar oraşul nostru s-a confruntat cu vremea nefavorabilă, primarul nostru a preferat să plece în alte zone, mult mai confortabile decât Primăria.
          În ultimele zile a fost o adevărată aventură să ieşi din casă. Cine a reuşit performanţa de a trece de străduţele adiacente s-a lovit de un alt obstacol, la fel de periculos ca şi escaladarea unui munte: troianul de pe trotuar.

Nici mersul cu maşina nu a fost mai sigur.

În primele zile de iarnă, circulaţia pe străzile principale a fost aproape imposibilă. Dacă astăzi se circulă mai bine acest lucru se datorează în principal faptului că nu mai ninge şi a ieşit soarele, precum şi maşinilor care au circulat deja pe arterele principale și au deschis drumurile.

Având în vedere că oraşul nostru arată, iarăşi, ca o urbe părăsită, îi transmit pe această cale primarului Mazăre să coboare de pe culmile îngheţate ale aroganţei sale şi să se comporte ca un edil responsabil.

Dacă este totuşi prea mult, atunci îi solicit să-şi ia placa sau ski-urile şi să încerce unul dintre bulevardele principale sau orice străduţă adiacentă. Poate numai în acest fel va observa în ce situaţie este oraşul pe care, accidental, îl conduce.

În faţa vremii capricioase nu ne rămâne decât să ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ocolească de ninsori şi să topească zăpada mai repede.

Consilier Judeţean PDL

Mihai Petre


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Aristotle

29 Jan, 2012 13:57

Pe unde se circula? Constantean, tu locuisti in Constanta? Mergi la servici zilnic?Cu ce te deplasezi? Ca mijloacele de transport in comun merg foarte greu, autoturismele la fel trotuarele sunt pline de zapada si pietonii circula tot pe carosabil, carosabil care este deszapezit doar pe o banda de circulatie, pentru ca pe restul sunt nametii de zapada inghetata. In ce oras traim?

Pentru constantean

29 Jan, 2012 13:31

Te contrazici singur.Ai recunoscut ca nu avem nevoie de acest primar.Cu el sau fara el treaba merge de la sine.

constantean

29 Jan, 2012 12:20

eu cred ca tu nu ai fost in constanta cand a nins, s-a circulat in conditii de iarna, iar utilajele de dezapezire au fost la toate intersectiile principale si chiar si-au facut treaba,iar noaptea tarziu au intrat si pe stradutele din cartiere, deci numai desinforma, mai bine ai lua tu o lopata si ai da zapada la o parte de pe trotuarul din fata locuintei tale.

Articole asemanatoare

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 435

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2517

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 430

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 642

În atenția șoferilor Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare

20 Mar 2024 747

Anunț cu privire la întreruperea furnizării agentului termic și apei calde în municipiul Constanța. Iată unde

20 Mar 2024 513

Primăria Constanța Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei

01 Mar 2024 522

Autobuzele liniilor 14 și 5-40 întră din nou în alveola stației Dorobanți de pe bulevardul Mamaia

19 Feb 2024 527

Atenție șoferi! Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Casa de Cultură Constanța se montează stâlpișori pentru delimitarea benzii pentru autobuze (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 7157

Elefant Online SA cere să intre în insolvență! Firma deține celebrul magazin online elefant.ro

02 Feb 2024 1192

Fotoreportaj Se lucrează în zona Dacia, în municipiul Constanța (FOTO+VIDEO)

31 Jan 2024 1037

Oficial de la Primăria Constanța! În ce stadiu sunt lucrările de modernizare a marilor bulevarde din municipiu

11 Jan 2024 770

Tânăr de 18 ani, beat, drogat și fără permis, implicat într-un accident la Timișoara! Incredibil ce alcoolemie avea șoferul

02 Jan 2024 666

SUA Protestatari au blocat traficul lângă Aeroportul din Los Angeles. Aceștia cer încetarea focului în Fâșia Gaza

16 Dec 2023 672

Jandarmii din Giurgiu oferă ajutor unui cetățean spaniol aflat în dificultate (VIDEO)

10 Dec 2023 750