Pentru o datorie de 5,5 lei Duși în arest după ce au agresat un om al străzii din Cernavodă

Costel Petrăchiuță, de 30 de ani, și un minor de 16 ani, ambii fără adăpost, au fost duși în arest. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ciprian Bodu, cei doi au agresat un bărbat de 51 de ani, tot persoană fără adăpost. Potrivit declarațiilor celor doi suspecți, persoana agresată avea o datorie de 5,5 lei față de Costel Petrăchiuță. Deoarece acesta nu și-a putut achita datoria, principalii suspecți l-au agresat fizic și l-au deposedat de suma de 2,2 lei şi de o sacoşă în care persoana vătămată avea mâncarea necesară să supravieţuiască, fiind om al străzii, respectiv o pâine, o cutie cu icre marca Negro, salam feliat şi un pet de 2 litri bere marca Soveja.

În urma agresiunii suferite persoana vătămată a fost diagnosticată cu „traumatism hemitorace drept, contuzie facială, plagă contuză piramidă nazală”.
 
Astăzi, Poliția orașului Cernavodă a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații Costel Petrăchiuţă şi minorul de 16 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți și-a însușit propunerea formulată de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, dispunând arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Poliția din Cernavodă intervine într-un caz de tulburare a ordinii publice și agresiune fizică asupra unui copil

08 Nov 2023 871