Percheziţii domiciliare în Mihail Kogălniceanu

Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu şi ai posturilor de poliţie arondate, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, Secţiei 7 Poliţie Rurală Crucea şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale au pus în aplicare, joi, 5 februarie, şapte mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele lui R F, de 15 ani, Ionuţ Daniel C, de 17 ani, Nicolae Albert I., de 18 ani, Paul R, de 23 ani, Mihai R., de 19 ani, Marius G, de 19 ani şi Claudiu Adelin B, de 18 ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, societăţi comerciale, garaje şi din auto, pe raza comunei Mihail Kogălniceanu şi a municipiului Constanţa.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că cei în cauză au comis, în perioada februarie 2014 - ianuarie 2015, în diverse formule de participare, 18 furturi, din care un furt din locuinţă, două furturi din auto, trei furturi din garaje şi zece furturi din societăţi comerciale pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, precum şi două furturi din auto pe raza municipiului Constanţa.

Valoarea totală a prejudiciului creat este de 32.182 lei, recuperat în parte.

Faţă de Mihai R., Nicolae Albert I., Paul R. şi Ionuţ Daniel C. au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

R F, Claudiu Adelin B. şi Marius G sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate.

Cercetările continuă de către poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.