Stiri calde

Percheziții în această dimineață în București și în mai multe județe. Vizați, suspecți de proxenetism

La această oră, polițiștii prahoveni și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 9 mandate de aducere vor fi puse în executare.
  
Potrivit IPJ Prahova, la data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.
Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.
 
Astfel, începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie.
 
De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.
 
9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
 
Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.
 

”Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.
 
De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești” - au transmis polițiștii IPJ Prahova. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la suspecți de trafic de droguri. Unde erau comercializate substanțele interzise. Ce au stabilit anchetatorii (galerie foto)

24 May 2019 257

DIICOT CInci percheziții domiciliare pe raza judeţului Constanța și una pe raza municipiului Cluj

17 May 2019 380

Caz incredibil. O femeie își folosea copiii pentru filme pornografice. Imaginile erau trimise cetățenilor străini, contra unor sume de bani

16 May 2019 368

Percheziții ale procurorilor DIICOT la persoane suspectate de contrabandă. Mai mulți suspecți au ajuns după gratii

16 May 2019 305

UPDATE. Percheziţii pe raza localităţilor 23 August şi Mangalia. Ce au găsit oamenii legii

16 May 2019 664

Percheziţii într-un dosar de furt din locuinţe şi dintr-un autovehicul. Mai multe persoane, audiate

15 May 2019 306

Traseul peştelui stricat din Europa în România. Gruparea organizată are rădăcinile în Dobrogea. Sute de percheziţii (galerie foto + video)

15 May 2019 3594

Suspecți de trafic de droguri de risc și etnobotanice, reținuți de procurorii DIICOT. Ce au găsit anchetatorii în locuințele tinerilor (galerie foto)

14 May 2019 367

Procurorul Teodor Niţă, despre percheziţiile de la Constanţa. Peşte stricat ajungea în România spre vânzare (video)

14 May 2019 1503

Ultimă oră! Percheziţii masive în Constanţa şi în ţară. Sute de persoane, implicate (galerie foto)

14 May 2019 1346

Suspecți de trafic de droguri de mare risc reținuți de procurorii DIICOT. Ce au găsit anchetatorii în locuințele tinerilor

10 May 2019 382

Suspecți de trafic de droguri de mare risc reținuți de procurorii DIICOT. Ce au găsit anchetatorii în locuințele tinerilor

09 May 2019 388

Percheziții în mai multe județe, printre care și Constanța. Vizate, grupări infracționale specializate în skimming (galerie foto)

08 May 2019 763

Percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe prin metoda „pomana". Cum acționau suspecții

07 May 2019 315

Percheziții la persoane bănuite de tăiere ilegală și furt de arbori. Mai multe mandate de aducere vor fi puse în aplicare

03 May 2019 374