Arme şi autoturisme indisponibilizate Percheziţii la Constanţa la deţinătorii ilegali de arme (galerie foto)

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa au efectuat, ieri, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului. Astfel, a fost documentată activitatea infracţională a lui Dragoş Claudiu P., de 37 de ani, din Constanţa. La aceiaşi dată poliţiştii SAESP au efectuat două percheziţii domiciliare pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, ocazie cu care a fost identificat un pistol într-un autoturismul utilizat de către bărbatul menţionat anterior.
 
Totodată, cu ocazia percheziţiei la domiciliul persoanei bănuite, poliţiştii au identificat două autoturisme pentru care aceasta nu a putut prezenta documente justificative. Din verificările efectuate în aplicaţia furt de auto, a rezultat că unul dintre cele două autoturisme figura ca fiind sustras. Poliţiştii au ridicat arma de foc pentru continuarea cercetărilor şi au indisponibilizat cele două autoturisme.
 
Bărbatul este cercetat de poliţişti în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările vor fi continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar penal pentru deținerea ilegală a unei arme, în Constanța

18 Feb 2024 695

Percheziţii în mai multe localităţi la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme

29 Oct 2014 2018

Deţinea în mod ilegal o armă neletală Tânăr din Hârşova, cercetat în stare de libertate

19 Jun 2014 2105

Un tânăr din Hârşova, cercetat pentru deţinere de armă

18 Jun 2014 1484

PERCHEZIŢII ŞI CONTROALE LA PERSOANE BĂNUITE DE DEŢINERE ILEGALĂ DE ARMAMENT

05 Jun 2014 1129