Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române,  sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești, au efectuat o depistare în flagrant delict și 4 percheziții, în județele Prahova și Constanța, la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 5 persoane au fost reținute.

Potrivit Poliției Române, la data de 19 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat o prindere în flagrant delict și 4 percheziții în județele Prahova și Constanța, într-o cauză penală privind traficul cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2017-2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploiești.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuințele bănuiților aproximativ 180 grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, o parte dintre ele fiind deja ambalate pentru distribuție, ustensile pentru consum și bani.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești, iar procurorul de caz a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.

”Aceste activități au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Unității Centrale de Analiza Informațiilor, polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, precum și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

De asemenea, la activități au participat și jandarmi din Ploiești” - au mai transmis reprezentanții Poliției Române. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Percheziții DNA la Primăria Capitalei!

15 Mar 2024 432

Percheziții în București și trei județe din țară! Președintele FC Rapid, Daniel Niculae, adus la audieri

14 Mar 2024 486

Percheziții într-un caz de corupție și fals! Bănuiții sunt cercetați pentru însușirea nelegală a unor bunuri imobile, aparținând unor persoane decedate

13 Mar 2024 595

Percheziții în Arad într-un dosar al Parchetului European de fraudă de 3 milioane de euro

13 Mar 2024 463

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

13 Mar 2024 503

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1223

Constanța Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Clienta mea s-a ales cu o infecție gravă după intervenția chirurgicală“ (VIDEO)

12 Mar 2024 1410

15 percheziții în București! Vizat ar fi medicul Hussein Shamieh. Intervenții chirurgicale estetice și reconstructive. Oficial de la Poliția din Constanța (VIDEO)

12 Mar 2024 1475

Descinderi la Medgidia! Service ilegal descoperit de polițiști la locuința unui bărbat suspectat de evaziune fiscală

09 Mar 2024 688

Percheziții în Constanța! Procurorii acuză - evaziune fiscală în domeniul construcțiilor clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

07 Mar 2024 525

Percheziții în județul Constanța într-un caz de evaziune fiscală. Prejudiciul este de peste 1.800.000 de lei

07 Mar 2024 516

Percheziții în municipiile Tulcea, Brăila și Galați într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul, aproximativ un milion de lei

06 Mar 2024 589

Percheziții în mai multe județe, într-un dosar de înșelăciune și spălarea banilor Persoanele cercetate s-ar fi angajat să comercializeze cereale către o societate comercială din Constanța (FOTO)

06 Mar 2024 464

Poliția Română Peste 200 de percheziții astăzi, pentru combaterea infracționalității (VIDEO)

06 Mar 2024 586

Percheziții în municipiul Constanța într-un dosar de evaziune fiscală și înșelăciune (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 726