UPDATE. 4 reţinuţi.Descinderi în forţă la Constanţa Percheziţii la contrabandiştii de ţigări (video)

Peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează, la această oră, 10 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.
 
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, persoanele în cauză ar fi depozitat şi comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantităţi de ţigarete netimbrate sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorităţi străine.
 
Ţigaretele ar fi fost achiziţionate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că proveneau din alte state şi că au fost introduse în România în scopuri ilicite.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

UPDATE


Peste 20.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite în urma percheziţiilor. La sediul IPJ Constanţa au fost conduse 6 persoane pentru audieri. Dintre acestea, 4 au fost reţinute de către poliţiştii  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, faţă de una s-a dispus măsura controlului judiciar, iar o alta este cercetată în stare de libertate.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rețea de contrabandă cu motorină și țigări, din 4 județe, inclusiv Constanța, destructurată în urma celor 21 de percheziții de joi

11 Nov 2016 4875

Descinderi la contrabandiştii de ţigări

12 Nov 2014 1728

Percheziţii de amploare la Medgidia Săbii, pistoale şi laptop-uri, găsite printre ţigările de contrabandă (galerie foto)

03 Oct 2014 3766

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări Şase persoane reţinute, la Medgidia

02 Oct 2014 2177

UPDATE. Vizaţi, poliţişti de frontieră şi contrabandişti de ţigări Percheziţii DIICOT la Galaţi

29 Sep 2014 2372

Percheziţii la Mangalia Poliţiştii au destructurat o reţea de contrabandişti

31 Jul 2014 2009