UPDATE 2.Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice, Vizat, afaceristul Dumitru Bucşaru

La această oră, poliţişti din Ilfov efectuează 7 percheziții, în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu, la societăţile comerciale şi locuințele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere.

La data de 5 martie, 65 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, efectuează 7 percheziţii la locuințele şi societățile comerciale a trei persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere.
Activitățile se desfăşoară pe raza judeţelor Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu.
 
Potrivit evz.ro, în cauză este vizat şi omul de afaceri Dumitru Bucşaru.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi  înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.500.000 de lei.

Șase persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi conduse la audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

UPDATE 2, ora 12.30

Fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, a fost ridicat de mascaţi, iar la această oră este audiat la Poliţia Ilfov. Locuinţa lui şi alte şase adrese din patru judeţe au fost percheziţionate.

UPDATE 1, ora 08.34

Conform romaniatv.net, "Dumitru Bucşaru, apropiat al lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea, va fi adus de poliţişti la audieri. Bucşaru şi vărul său au ridicat un complex de lux la marginea Capitalei, pe care l-au băgat în insolvenţă, apoi au încercat să distrugă şi să vândă o parte din bunuri, pentru a înşela statul. În complexul rezidenţial locuiesc mai mulţi politicieni şi vedete".
 
Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.