UPDATE Percheziţii la Radu Mazăre acasă şi la Primăria Constanţa


În această dimineaţă, potrivit postului de televiziune România TV au loc percheziţii la Primăria municipiului Constanţa şi la domiciliul primarului Radu Mazăre din Mamaia.
Potrivit primelor informaţii peste puţin timp Radu Mazăre va fi dus pentru audieri la DNA Bucureşti.
Radu Mazăre este suspectat de fapte de corupţie.



UPDATE:
Prima reacţie a lui Mazăre

Mazăre spune că este la Bucureşti, a fost la premiile pentru turism şi nu a fost acasă când au început percheziţiile.
El spune că din ce ştie este vorba despre locuinţele ieftine pentru săraci.
"Acasă la mine este mama şi fratele meu, dar mă voi duce şi eu cât pot de repede că mă aşteaptă procurorii. Este posibil să vin înapoi cu ei", a spus la rtv Radu Mazăre.



UPDATE1:

Cine va mai fi dus la audieri
La RTV, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a spus că "din ce ştie el vor fi aduşi la Bucureşti pentru audieri, directorul economic al Primăriei municipiului Constanţa şi doi directori ei regiei", posibil ai Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa (NR-nota redacţiei)



UPDATE 2:
Comunicatul oficial al DNA

Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 08 aprilie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări:
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 - 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.
În cursul dimineții de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locaţii situate în municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Potrivit RTV pe numelel lui Radu Mazăre a fost emis mandat de aducere la DNA Bucureşti.
Descinderile acasă la Mazăre şi la Primăria Constanţa au loc după ce, acum două săptămâni, mascaţiii au descins în forță la casa președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, și la sediul instituției pe care o conduce.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Alcibiade second

08 Apr, 2014 16:45

Azi, Radu Stefan Mazare, a fost saltat de DNA si mascati din Cismigiu si dus la DNA. Radu Mazare a fost ferm si a raspuns la toate intrebarile. In final a intrebat-o pe Laura Codruta Kovesi : " Draga mea, vrei sa fii nevasta mea la care Codruta, cu glasul tremurand si privindu-l in ochi, i-a raspuns ferm si cu voce melodioasa : Da, dragul meu, pe vecie si cu o conditie, sa accepti ca nunta sa aiba loc in Tinutul Secuiesc, nu la mosia ta din Constanta !" ...

George

08 Apr, 2014 10:48

ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: Vom verifica situatia. Daca aveti elemente suplimentare asteptam pe adresa de e-mail a redactiei sau a redactorului sef. Multumim.

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 672

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Administrația Chițac, „pastilă amară“ la Curtea de Apel Constanța! Miza, 4,38 de milioane de dolari!

05 Mar 2024 535

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 726

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 1253

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1002

Proces pe vila în care a stat Mazăre! Dosarul, amânat pentru studierea actelor depuse

13 Feb 2024 855

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1376

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1537

Radu Mazăre jr., la ceas aniversar! A schimbat prefixul

31 Jan 2024 1234

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

02 Jan 2024 6938

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Primăria Constanța nu trebuie să achite taxa de timbru în procesul pe terenul vilei în care a stat Mazăre, a decis Tribunalul

19 Dec 2023 983

Tribunalul Constanța amână pentru la anul dosarul Marcelei Enache, fostul secretar al municipiului Constanța

17 Dec 2023 862

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1464