Pericol de sufocare Suzetele „Super Soft comforters”, marca Tommee Tippee, retrase de pe piață

Compania „Tommee Tippee” a retras de pe piață tipul de suzete „Super Soft comforters”, pe motiv că ar exista pericol de sufocare. Suzetele erau recomandate pentru bebelușii de 12 luni+.

Compania a scris pe site-ul oficial următoarele: „În luna mai am primit feedback de la unii părinţi preocupaţi de faptul că scutul suzetei este foarte mic şi copiii pot introduce suzeta în gură. Am luat aceste sesizări în serios, aşa că s-a efectuat o investigaţie completă pentru a îndeplini cerinţele părinţilor privind siguranţa. Noul design nu îndeplineşte standardele obligatorii de siguranţă, dar obiectivul nostru este să ne asigurăm că oamenii folosesc cele mai sigure produse posibile. Noi am ajuns la concluzia că această suzetă nu îndeplineşte acest obiectiv şi, prin urmare, este scos de la vânzare. Vom face alt design, cu un scut mai mare”.


Firma mai spune că banii clienților vor fi înapoiați sau pot primi o altă suzetă la schimb. De asemenea, mămicile sunt avertizate să nu mai dea aceste suzete copiilor lor, pentru binele micuților.

Problema suzetelor se pare că era la dimensiunea prea mică a scutului, care putea fi introdus cu totul în gură, fapt ce putea duce la sufocarea celor mici. Designul era conceput după modelul australian.

Compania scrie pe site-ul oficial că deja au început conceperea unui nou design, cu un scut mai larg. Se așteaptă ca noul produs să fie în magazine în luna octombrie.


Sursă: www.tommeetippee.com.au
Sursă foto: www.tommeetippee.com.au

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.