Stiri calde

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați la volan

Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic conducând fie fără a deține permis de conducere valabil fie sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Limanu, județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Limanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mangaliei din respectiva localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie  condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Ciocîrlia, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Silozului din Ciocîrlia de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spicului din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Goruni, județul Constanța, care a condus un tractor, pe strada Principală din localitatea Carvăn, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 02.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 03.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pericol în trafic la Constanța. Doi șoferi beți, depistați în trafic. Unul a fost implicat într-un accident rutier

18 Jun 2019 489

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

10 Jun 2019 450

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

05 Jun 2019 403

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără analizoare pentru testarea în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

05 Jun 2019 487

Județul Constanța Șoferi, prinși băuți la volan. S-au ales cu dosare penale

01 Jun 2019 488

Accident rutier în județul Neamț. Un autotren s-a răsturnat pe carosabil

01 Jun 2019 514

Ce surprize le-au mai făcut șoferii, în ultimele ore, polițiștilor rutieri constănțeni

25 May 2019 662

„Dăm bani pentru demararea proiectelor și accelerăm lucrările”Ministrul Transporturilor a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al pasajului de la Drajna

23 May 2019 331

Pericol în trafic la Constanța. Șoferi beți au fost depistați la volan

18 May 2019 463

Sute de şoferi din Capitală circulă cu permise de conducere pe care le-au obţinut cu acte medicale eliberate ilegal

15 May 2019 385

În ultimele ore Numeroşi şoferi prinşi pe picior greşit de poliţiştii de la Rutieră

13 May 2019 335

Inconștiență în trafic. Șoferi fără permis, depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan. Unul, implicat în accident

08 May 2019 358

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

06 May 2019 424

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți au fost depistați la volan. Unul a fost implicat într-un accident rutier

04 May 2019 558

Constanța. Se ridică mașinile parcate neregulamentar, pe bulevardul I.C. Brătianu (video)

02 May 2019 467