Stiri calde

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați la volan

Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic conducând fie fără a deține permis de conducere valabil fie sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Limanu, județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Limanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mangaliei din respectiva localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie  condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Ciocîrlia, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Silozului din Ciocîrlia de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spicului din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Goruni, județul Constanța, care a condus un tractor, pe strada Principală din localitatea Carvăn, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 02.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 03.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şoferi beţi la volan în judeţul Constanţa. Poliţiştii au întocmit dosare penale

12 Aug 2019 426

Judeţul Constanţa Şoferi băuţi sau fără permis, sancţionaţi de poliţiştii rutieri

11 Aug 2019 370

Județul Constanța Tineri, depistați băuți la volan de polițiștii rutieri

09 Aug 2019 1148

Universitatea Maritimă din Constanţa angajează şoferi

01 Aug 2019 525

Conducători auto, băuţi la volan, în Mangalia şi Tuzla. S-au întocmit dosare penale

28 Jul 2019 435

Atenție, șoferi! De măine, sens unic pe strada Traian

25 Jul 2019 3314

41% din participanții la sondaj cred că șoferii beți și drogați care produc accidente cu victime ar trebui să facă închisoare pe viață

22 Jul 2019 604

Atenţie, şoferi! Legea privind circulaţia pe drumurile publice a fost modificată şi intră de mâine în vigoare

17 Jul 2019 1327

Sondaj de opinie Ce pedeapsă credeți că ar trebui să li se aplice șoferilor care conduc beți, drogați sau fără permis și produc accidente cu victime?

15 Jul 2019 1146

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

24 Jun 2019 521

Pericol în trafic la Constanța. Doi șoferi beți, depistați în trafic. Unul a fost implicat într-un accident rutier

18 Jun 2019 1045

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

10 Jun 2019 527

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

05 Jun 2019 463

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără analizoare pentru testarea în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

05 Jun 2019 591

Județul Constanța Șoferi, prinși băuți la volan. S-au ales cu dosare penale

01 Jun 2019 614