Stiri calde

Pericol în trafic. Mai mulți șoferi depistați sub influența alcoolului la volan. Polițiștii IPJ Constanța au întocmit dosare penale

Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic pe drumurile din județul și municipiul Constanța conducând fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere valabil. Printre suspecți sunt și turiști veniți în concediu pe litoral. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 14 iulie a.c., ora 02:40, polițiștii din cadrul Serciciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe raza localității Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., ora 05:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., ora 03:40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Dobrilă Eugeniu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Lumina, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Istria, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un minor, în vârstă de 15 ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie din localitatea Zorile, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC67, pe raza localității Tichilești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta refuzând recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Istria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DRDP Constanța. Situația drumurilor, la ora 17. Cum se circulă în județul Constanța și județele limitrofe

19 Jan 2019 483

DRDP Constanța. Situația drumurilor, la ora 17. Cum se circulă în județul Constanța și județele limitrofe

18 Jan 2019 241

DRDP Constanța Cum se circulă la această oră pe drumurile naționale din județele Constanța și Tulcea

16 Jan 2019 514

DRDP Constanța. Situația drumurilor județene din Dobrogea la ora 12.00

15 Jan 2019 517

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice, depistați de polițiști. Au fost întocmite dosare penale

13 Jan 2019 1948

Aglomerație pe DN1 Valea Prahovei. Șoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare

12 Jan 2019 378

DRDP Constanța. Situația drumurilor în județele Constanța și Tulcea la această oră

12 Jan 2019 627

Şoferi sub influenţa băuturilor alcoolice, depistați de poliţişti în județul Constanța

12 Jan 2019 563

DRDP Constanța Cum se circulă în aceste momente pe drumurile naționale din județele Constanța și Tulcea

10 Jan 2019 483

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi fără permis depistați de polițiști

10 Jan 2019 424

Mai mulţi şoferi, chemaţi în instanţă. Judecătorii din Constanţa au închis ieri dosarul

10 Jan 2019 307

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan

07 Jan 2019 606

Atenție șoferi Valori de trafic ridicate pe DN1 Valea Prahovei. Iată care sunt rutele ocolitoare

03 Jan 2019 297

DRDP Constanța. Situația drumurilor, la ora 12. Cum se circulă în județul Constanța și județele limitrofe

03 Jan 2019 570

DRDP Constanța. Situația drumurilor, la ora 17. Cum se circulă în județul Constanța și județele limitrofe

29 Dec 2018 1027