Stiri calde

Pericol în trafic. Mai mulți șoferi depistați sub influența alcoolului la volan. Polițiștii IPJ Constanța au întocmit dosare penale

Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic pe drumurile din județul și municipiul Constanța conducând fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere valabil. Printre suspecți sunt și turiști veniți în concediu pe litoral. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 14 iulie a.c., ora 02:40, polițiștii din cadrul Serciciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe raza localității Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., ora 05:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., ora 03:40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Dobrilă Eugeniu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Lumina, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Istria, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un minor, în vârstă de 15 ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie din localitatea Zorile, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC67, pe raza localității Tichilești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta refuzând recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Istria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța, sufocată de mașini. De ce nu ar trebui să ne dorim parcări

23 Apr 2019 899

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați la volan

19 Apr 2019 403

Radare la pândă. Ce le-a reproşat o tânără poliţiştilor care au depistat-o cu viteză aproape dublă faţă de cea legală. Portretul vitezomanului

04 Apr 2019 2628

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați la volan

29 Mar 2019 521

Constanţa. Mai mulţi şoferi au fost depistaţi băuţi în trafic. Exemple concrete

24 Mar 2019 531

Ce se întâmplă cu cei care emit avize psihologice false pentru șoferii profesioniști. Ordin publicat în Monitorul Oficial

23 Mar 2019 369

Aplicație lansată de RAR pentru a se consulta istoricul unui autoturism. Cum poate fi accesată și ce informații sunt oferite (galerie foto)

21 Mar 2019 1714

PMP Constanţa solicită autorităţilor achiziţionarea de aparate de testare în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

09 Mar 2019 455

Semafoare inteligente instalate în intersecția de la City Mall din Constanța. Cum sunt atenționaţi șoferii

07 Mar 2019 1073

Activitate rutieră Șoferi fără permis, depistați în trafic de polițiștii constănțeni

28 Feb 2019 454

Proiect de lege adoptat în Senat. În ce condiții pot șoferii cere anularea a două puncte de penalizare

25 Feb 2019 418

Atenție șoferi Aglomeraţie pe Autostrada A1 Piteşti – Bucureşti. S-a format coloană de maşini

17 Feb 2019 439

Inspectorii antifraudă au verificat mii de autovehicule de marfă. Ce au constatat

13 Feb 2019 565

Atenței șoferi Circulaţie oprită pe DN 7A din cauza zăpezii

03 Feb 2019 354

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

03 Feb 2019 2264